Fina morfar Ville

Imorgon bär det av upp till Mora igen. Anledningen är mindre kul denna gång, begravning. Det är Jörgens kära morfar som gått bort. En av dom händelser jag syftade på här om dagen när jag skrev att hänt mycket på kort tid. Morfar Ville, vilken man! Han var en sådan person man trodde skulle överleva oss alla. Det var bara något år sedan han var hur pigg som helst och drog iväg på älgjakten.

När vi fick datumet för begravingen var min spontana tanke "vem ska nu hålla tal?". Det var nämligen något han var fenomenal på. Det spelade ingen roll om det var ett högtidligt tillfälle eller en ojämn födelsedag.. när Ville väl klirrade i glaset fanns det inte ett torrt öga runt bordet när han var klar. Jag gillade verkligen Ville från första stund, och är ledsen över att han inte fick några år till. Då hade Elton fått lära känna sin gammelmorfar.


Jag älskar den här bilden på J´s Morfar Ville och Mamma Åsa. Det är från när vi var i fjällen förra året och firade Åsas 50-årsdag. Behöver jag säga vad Ville gör på bilden? Håller tal, såklart!


Kommentarer
Postat av: Carro

Åh vad tråkigt :(((((

2012-02-28 @ 22:38:45
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Tove mamma till Viggo<3

Åh vad tråkigt! Beklagar verkligen :(



Ang din kommentar så är det himla intressant att läsa om eltons utveckling, han och Viggo verkar utvecklas i samma takt, skiljer ju inte så mycket på dom heller. Viggo hittade sina fötter häromdagen han också :)

2012-02-28 @ 22:48:17
URL: http://tviv.blogg.se/
Postat av: Cissi

Å alltid tråkigt med begravningar. Massa kramar från oss

2012-02-29 @ 09:03:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Så tråkigt när de nära och kära tvinga lämna oss.. Man önskar att man haft de hon en jämt. Kram

2012-03-01 @ 12:44:24
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0