Dags att varva ner


Vänner.. detta är en stressfinne (alternativt en tjockisfinne som J så vänligt påpekade;). Har ätit lite för mycket skräp senaste tiden.

Efter en paus är jag tillbaka, i alla fall tillfälligt. Det har rullat på lite för snabbt här ett tag. Jag har inte hunnit stanna upp och andas utan bara kört på, både när det gäller lägenhetsbestyr, sjukor och diverse aktiviteter. Jag märker att det påverkat Elton negativt också, och J började sitt nya jobb igår mitt upp i allt. Vi har nog inte riktigt hängt med i svängarna någon av oss.

Visningarna är över nu och fan vad skönt det känns. Än kan vi inte ropa hej, men igår när vi kom hem kändes det ändå som att det värsta var över och vi kunde pusta ut lite. I söndags var det hela 15 sällskap och tittade på lägenheten, jag hade nog inte ens förväntat mig hälften. Vi hade sån tur med vädret också, solen strålade alldeles lagom utan att lysa upp skavanker för mycket. Igår var det bara 2 här, men det känns helt ok det med. Nu är det bara att vänta och se...

Kommentarer
Postat av: Duktiga Tjejen

Det gick inte att kommentera din blogg förut, strange! Ville bara säga hej... Och att du är söt trots finnen, hihi.

2012-01-31 @ 11:55:28
URL: http://duktigatjejen.blogspot.com
Postat av: Fia

Det kommer gå jätte bra ska du se!:D

2012-01-31 @ 15:22:04
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hoppas och håller tummarna! Och ja, varva ner och ta det lugnt! njut lite av att ni snart ska flytta till hus och hur allt rullar på! ;)

2012-01-31 @ 15:30:31
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Micke

Asså de är knappt ett jag kan titta på bilden:D viiill så gärna klämma den där jäveln. Enligt min erfarenhet är de varken en stressfinne eller tjockisfinne, är helt klart en karaktärsfinne;)

2012-01-31 @ 16:27:36
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Åh håller tummanrna! Hihi ja finnar dyker upp ibland.. hopplösa ;) Kram på dig och hoppas allt är bra

2012-01-31 @ 20:00:15
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0