Han utvecklas

Hur mysigt det än är att ha ett nyfött barn, är det helt klart roligare med en lite större bebis enligt mig. Det är så kul att följa Eltons utveckling och se hur han mer och mer utvecklar sin egen personlighet. Ibland känns det nästan som att det bor en liten vuxen där inne, en riktigt lurig rackare. När jag ammar honom och han egentligen är mätt försöker han lura mig att han fortfarande äter, bara för att han ska få ligga kvar. Han glömmer bort sig ibland och slutar, men när jag tittar ner på honom börjar han igen, samtidigt som han ler lite lurigt och vänder bort blicken. Som att jag precis avslöjat honom ;).


Andra framsteg vi haft den senaste tiden är att han börjat hålla saker, fast med hela armarna. Ska han greppa med händerna behöver han hjälp på traven, sen tappar han snabbt. Bubblorna med munnen har ni ju fått se, sen har han börjat lipa också. Vi fick se det här om kvällen och blev helt paff över hur lång tunga han har, en ny Gene Simmons... (fast inte riktigt kanske ;). Han gör mer och mer ljud. När vi pratar med honom så försöker han prata tillbaka, en social liten kille är det.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Mysigt att se hur de växer upp, tycker definitivt att det blir roligare och roligare ju äldre de blir, säkert till en viss gräns, men kan säga att det blir roligare än så länge iaf (om man bortser från nymålade möbler och trots)



Tack för tipset ska definitivt kolla upp! ;)

2012-01-03 @ 18:44:40
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Malin

Sötnöten! Vill komma o gosa snart!

2012-01-03 @ 19:42:20
URL: http://malincante.blogspot.com
Postat av: my heavenly life

Vad härligt det låter :-)

2012-01-03 @ 21:58:27
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Frida-bebis på jäsning ♥

Sv: tack :)



Åh va söt han är lille Elton ;)

Jag längtar efter vår bebis nu så man får se va de är för en buse.



Kan med tänka mig att de är roligare när de är större för när de är nyfödda är de ju mest bara mat, sova och kissa o bajsa som gäller.



Kram

2012-01-03 @ 22:20:26
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Visst är det mysigt att följa alla framsteg de gör. Man blir så stolt! :) Kram

2012-01-05 @ 13:46:39
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0