Den där gårdagen..

Klumpen på bilden igår vad mycket riktigt fryst pepparkaksdeg. Den åkte fram igår kväll i ett desperat försök att få lite energi efter ett kaos som eskalerat under flera dagar. Egentligen har det nog inte varit kaos på riktigt, det är nog mest jag som varit kaos. Det handlar nog om att jag någonstans blev trött och inte orkade tänka till i diverse situationer som uppstod. J hade några intensiva dagar på jobbet där han jobbade över, och Elton var extra mammig. Eller så upplevde jag bara att han var det. Han har inte varit jobbig, snarare tvärt om. Extremt go och glad, så länge han fått vara med mig dvs. Den jobbiga har nog varit jag.

För att göra en lång historia kort så tog nattningen i förrgår 3 timmar, Elton ville prata, jag behövde sova. Där någonstans började tröttheten. Han sov dåligt på natten också, antagligen pga sin nästäppa. Gårdagen började som ni vet med sprutor på BVC. På affären efteråt var han så lugn att jag blev ambitiös och bestämde mig för att laga köttgryta till middag, dåligt beslut med facit i hand. Väl hemma ringde jag vår bankkontakt och fick ett högre lånelöfte, sen ringde jag och lade jag ett bud på huset, japp! Så långt var allt frid och fröjd. Efter det vaknade E och måste ha haft ont efter sprutorna, han var jätteledsen. Jag fick honom tillslut att somna så jag kunde ringa vår mäklare och stämma av angående försäljningen, då vaknade E igen och gallskrek genom samtalet. Efter det fick han alvedon, vilket hjälpte.

Helt plötsligt var klockan 16.00, och jag hade varken ätit lunch eller påbörjat middagen. Dumt nog påbörjade jag köttgrytan ändå, istället för att bara göra något snabbt. Jag fungerar inte utan mat, speciellt inte sådana dagar. Hela eftermiddagen och kvällen var ett enda stort töcken fram till dess att vi äntligen fick oss lite mat, vid 21-snåret. Då kunde vi börja uppskatta det faktum att vi kanske, kanske kommer bli husägare. Kvällen avslutades tidigt med pepparkaksdeg och sen direkt i säng.

Killarna fick matchande pyjamasar av mina päron i julklapp, störtskönt ;)


Måste tillägga hur skönt det är att sammanfatta händelser i skrift, rena terapin. Man får verkligen ett utifrån-perspektiv på saker. Ska nog göra det med morgonen också, en helt annan historia jag inte har tid med nu.

Kommentarer
Postat av: Emelie- Mamma till Wilde ♥

ååå va sött med likadan pyjamas..

oj va avis jag blir vill också köpa hus.

så trött på hyres hus

2012-01-10 @ 12:14:12
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Bra och billig terapi.. Inte lätt att räcka till alla gånger och konstigt att man i dessa lägen inte prioriterar mat.. Håller tummarna för budgivningen! ;)

2012-01-10 @ 12:17:34
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Duktiga Tjejen

Jag gissade rätt! ;)



Läsa mindre: jag blev odräglig tillslut med min bok överallt.

På bussen, i reklampauser, i sängen, jämt. Bara för att köra tävlingen med mig själv på 100 utlästa. Det är helt enkelt för mkt om man även jobbar heltid, ser film, tränar osv...

Därav löfte att läsa mindre, dvs mindre maniskt. Typ femtio på ett år känns mer rimligt. Då är det fortfarande avkopplande :)



Kul med huset på g! Var ligger det? Jag har länge bott i Solna, men hyr ut min Lgh i andra hand nu och bor hos killen.

2012-01-10 @ 12:23:41
URL: http://Duktigatjejen.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Så söt pyjamas! Och samma som pappa :)

2012-01-10 @ 12:29:47
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0