Amningen

Nedtrappningen går bra och nu har produktionen stabiliserats lite. Egentligen ammar jag nog inte så mycket mindre, bara mer sällan. Istället för att småäta äter han mer rejält, sen får han andra mellanmål. Jag har försökt att amma honom var 4 timme, och igår gick det faktiskt närmare 5 vid ett tillfälle. Stor skillnad mot hur vi haft det innan.

Ja, dagarna går superbra.. Det är nätterna vi fortfarande tampas med. Varannan timme vaknar han och vill äta. Inatt försökte både jag och J trösta honom på annat sätt vid flera tillfällen, erbjöd honom till och med vatten istället. Han blev helt hysterisk och lugnade sig inte förrän han fick bröstet. Känns som allt vi arbetar in på dagarna blir rubbat om han sen äter hela nätterna. Han är ju inte hungrig egentligen, bara myssjuk. Jag vet att det går att lära honom, det är bara så svårt att vara konsekvent på nätterna. Vi har ju inte direkt några sömndepåer att snacka om. Men men, vi är tacksamma över att dagarna går så bra.. Förhoppningsvis ger sig nätterna snart också.

Det blir en lugn dag idag..


Kommentarer
Postat av: Louise

Vad skönt för dig! :-) var fjärde timme är ju jättebra! Skönt o slippa amma så ofta.

2012-03-18 @ 12:04:01
Postat av: Cissi

Man får ta ett steg i taget... just nätterna är svåra.. jag fick tipset att sova i ett annat rum för att Emma inte skulle känna mjölklukten?! kanske kan hjälpa lite?!

2012-03-18 @ 13:23:50
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Malin

Ni är så duktiga som kämpar på. Önskar man kunde hjälpa till på nåt sätt. Förhoppningsvis blir det lättare att avlasta i framtiden, när Eltis i större o vi bor nära;-)

Kramar till hela lilla familjen!

2012-03-18 @ 16:06:33
URL: http://malincante.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Vad härligt att det gått så bra nu! Kram

2012-03-18 @ 19:45:20
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0