Ny idé till Eltons rum

Eltons rum är ju mitt projekt. En sak har J dock önskat, och det är att E ska få en lekmatta. Jag tycker den klassiska bilmattan är så sjukt ful, har inte alls känts lockande att det ska in en sån. Men det viktigaste är ju faktiskt att E får ett som som är KUL att leka i, sen är det ju bara en bonus om vi tycker det är snyggt.

Klickade runt lite igår kväll och hittade en lekmatta som faktiskt är riktigt snygg. Jag beställde den direkt och bestämde mig för att utgå från den när jag inreder rummet. Vi skippar tapet, istället blir det lodräta ränder i partier, i samma färger som mattan. J har varit inne på att måla ränder i olika färger från början, så det känns bra att vi är överens.

Mattan.. Finsk design, hittas här.


Väggfärgen är inhandlad, nu ska jag bara hitta lite annat som passar. Tror vi kör på vita möbler som matchar spjälsängen, sen färgglada detaljer. Funderar på att måla byrån vi har i vardagsrummet nu vit, och byta till andra lite roligare knoppar. Försöker hitta någon kul lampa också, vill helst få in någon mer klar nyans. Fattar inte varför just lampor ska vara så dyrt bara. Vägrar nöja mig med någon trist rislampa från Ikea.




Lamporna finns Här, Här och Här
Knopp Här
Kudden Här


Kommentarer
Postat av: Sofia - Mamma till Wilbur ♥

Haha, där verkar vi vara väldigt olika. ;) Jag ville prompt ha en vanlig klassisk bilmatta och fick leta mig galen tills jag hittade exakt den jag ville ha (en likadan som jag hade när jag var liten) och jag skulle dessutom absolut ha en GRÖN rislampa, det fanns ingenstans. Inte ens Ikea hade (de hade bara vita tråkiga). Till slut hittade jag en på EM för nästan 300:-



300:- för en jävla rislampa är alldeles för dyrt, men eftersom ajg absolut skulle ha en grön rislampa på EM så blev det en sån ändå. :P Haha.

2012-03-28 @ 15:33:20
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Verkligen fin matta, dom brukar ju vara gräsliga annars! Visst att det är ett barnrum, men jag vill ändå ha lite snyggt, haha ;)

2012-03-28 @ 18:09:36
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Vad mycket fint du hittat!

2012-03-29 @ 08:06:03
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0