Duktiga killen

Tar en paus från det trevliga lördagshänget med J och mamma för att berätta hur otroligt duktig Eltis var igår när mamma satt barnvakt. Han hade inte ens reagerat på att vi gick, även om han såg lite undrande ut där i fönstret ;). Dom hade lekt med hans saker, sen hade han ätit duktigt, badat,  druckit välling och borstat tänderna utan protester. Ja, egntligen hade han väl varit precis som han är när vi är hemma.
 
När det var läggdags följde dom den vanliga rutinen, med saga och sång. När mamma sedan skulle gå ut ur rummet så blev hon osäker på om han brukade ha helt släckt eller ej, så hon tvekade lite. Då såg han väl sin chans att testa, och blev lite arg. Mamma hade gått tillbaka in och klappat om honom lite, sen gick det bra! Han hade varit lite busig och snurrat runt glatt i sängen, som han tyckte det var festligt att mormor satt där bredvid ;). Men sen när hon gick ut igen var det inga problem alls! Fina Elton, vi blir så stolta över att han är så trygg!
 
Bilden är från tidigare i veckan och har egentligen ingenting med inlägget att göra, han är bara så söt :)
 

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Duktiga killen!

sv. samtidigt som det är lite läskigt... vet ju inte hur det ska kännas och hur fort kan det inte gå då... ;) och tänk om det sätter igång på tok för tidigt och jag inte förstår att det är i gång... ;)

Svar: Vet precis vad du menar, jag oroar mig för samma sak. Det är nog bra att åka in på första tecknet, även om man inte tycker att man har värkar så är det ju bättre att kolla en gång för mycket. Men det är ändå svårt att inte oroa sig.
Vardagslycklig

2012-11-04 @ 21:49:09
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Therese

Tack fina du för ditt grattis :) Och stort grattis till er som är gravida igen <3

2012-11-05 @ 12:12:24
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Anna

Så härligt det är när man känner att man kan lämna hemmet för en dag/kväll eller natt utan att det blir ramaskri hemma. Vi har verkligen utnyttjat detta nu när jag varit dålig.. och vi är så glada att Gustav enbart verkar tycka det är roligt med miljöombyten och annat folk!
Längtar dock tills jag orkar leka själv med honom igen!

2012-11-05 @ 16:02:20
URL: http://anaan.blogg.se
Postat av: Malin

hej!! :) Det var ju en evighet sen jag var här inne o tjuvkikade! Vad stor han har blivit!

Allt verkar ju bra med er :)) Skönt!
kramar!

2012-11-15 @ 10:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0