En tur med bilen

Jovisst blev den en, helt på egen hand. Igår ikväll tog jag på mig att åka och hämta syster Madde på gymmet, helt ensam. Innan jag satt mig i bilen kändes det så läskigt, jag gruvade mig. Väl på plats kändes det faktiskt riktigt naturligt. Jag körde perfekt och backade in mellan två bilar på den trånga lilla parkeringen. Medan jag väntade in Madde ringde jag stolt upp J för att fiska beröm, vilket han givmilt bjöd på!

Något mindre skoj var att jag bäst intill tog livet av vår son genom att köpa strumpor utan halkskydd. Vet inte vad jag tänkte på, han som precis blivit kaxig och börjat springa snabbt. Började redan innan jag åkte för att köra upp, han ramlade och slog i läppen.. Blodet rann. Sen hade han lyckats klämma in två vurpor till innan Madde fick av honom strumporna. "Vad väntade du dig när du lämnar honom med någon omyndig?" sa J (..med glimt, Madde fyller 18 om 2 mån;). Jag berättade att den första inträffade på mitt pass. "Det tror jag inte på", svarade han. "Skönt att du har sånt förtroende för mig då", tyckte jag. "Det är klart, du har ju körkort och är vuxen nu", sa han.

Inga mer strumpor utan halkskydd för lillfisen..

 

Sen fick han baka lussekatter med moster Madde och hennes snygga väninnor, det var grejer det..

 

Elton matchade Maddes träningskläder så fint. Jag föreslog att hon kunde ta med honom på kettlebell-passet, och använda honom som vikt. Hon nappade inte.


Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Lyckades nu senast köpa strumpor utan halkskydd till Emma... Hittills har det inte blivit några praktvurpor.. mer som bambi på hal is... tänker vänta ut det och se om hon lär sig/hittar balansen eller om jag ska försöka jaga strumpor med halkskydd - inte lätt nu när hon blivit större... ;)

Svar: JAG VET.. varför är det så? Elton har ärvt bigfoots från min sida av släkten och drar redan stl 25-27 på sina strumpor. Har redan märkt att det är svårt att hitta med halkskydd. Mamma var på polar´n och hittade, där hade dom även större storlekar.
Vardagslycklig

2012-11-29 @ 13:46:59
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0