Härligt besök

Nu har det varit mycket aktiviteter här igen, har inte hunnit med riktigt. Gårdagens läkarbesök ska jag berätta om sen, först tar vi något mycket roligare. Vi har nämligen haft besök av vår kära föräldragrupp. Mammagrupp från början, men nu har majoriteten av papporna tagit över. Jag har lyckats missa dom träffarna där männen varit med, så det var kul att äntligen få träffa alla. Kan med glädje konstatera att dom är precis lika härligt trevliga som sina kvinnor, vilket jag i och för sig inte tvivlade en sekund på :)
 
Och barnen sen, vilka godbitar! Två av dom hade vi inte träffat på flera månader, så det var verkligen kul att se hur mycket som hänt sedan sist. Nu leker dom faktiskt tillsammans och har glädje av varandra, det är så kul att bara sitta och titta på hur dom röjer omkring. På slutet skjutsade dom omkring varandra i lära-gå-vagnen, det var väldigt skoj!
 
Valde medvetet lite diskreta bilder. Gängets mammor brukar inte ha problem med att jag lägger upp här, men jag hann aldrig fråga killarna.
Det visade sig att lilla Vincent var lika kramsjuk som Elton, så dom fann verkligen varandra idag ;)
 
E somnade i samma stund som alla gick ut genom dörren i princip, och när han vaknar kommer förmodligen min mamma vara här. Hon kommer och hälsar på i några dagar för att träffa oss, men också vara barnvakt till E så jag och J kan gå ut och äta middag tillsammans. Första gången sedan han kom till världen, så vi har verkligen sett fram emot det hela! Fick en Smartbox av min mormor och morfar förra julen med just en middag, vi måste ju passa på att utnyttja den nu medan vi har chansen. Annars får vi vänta ett år till!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0