En kuuuleen natt natt natt

Känns lite som att natten som var aldrig tog slut och fortfarande pågår. Solen gick liksom aldrig upp. En dag som kräver en extra kopp kaffe med andra ord. Dagens planerade besök på öppna förskolan skippade vi, istället har vi ugglat inomhus hela dagen. Nu kl 15 kom jag på att det  kanske var dags att åtminstone uppgradera pyjamasen till mysdressen. Gick upp till sovrummet och rotade fram en topp ur "halvlort-högen", som av någon anledning luktade utlandssemester.. Sol, saltvatten och den där dyra krämen man unnade sig i taxfree´n. Förstår inte hur det kom sig, men den åkte på illa kvickt.
 
Dagens mest spännande händelse var när jag höll på i köket.. Vände ryggen till och märker efter några minuter att det är lite väl tyst bakom mig. Upptäcker att E fått tag på ett saltkar som stod placerat på köksbordet, och lyckats få upp det. Pysen mumsade glatt på saltet som låg utspritt över halva golvet, inte en kul syn. Tror dock inte han hann få i sig speciellt mycket.
 
Nu sitter vi och väntar på dagens höjdpunkt, att J ska komma hem från jobbet. Det känns tydligt att han har haft en jobbhelg nu, veckan efter blir lite tyngre för hela familjen.
 
 
Nåväl.. det är faktiskt inte farligt att ha det lite tråkigt ibland...
Eller hur Elton? ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

tråkiga dagar kan ju faktiskt bli riktigt bra dagar med! och innedagar behövs, då får man njuta lite extra av närhet och bus, eller dra sitt hår för rastlöshet eller bus/kinkighet ;)

2012-10-29 @ 19:45:23
URL: http://anaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0