Debbie 2 månader

Älskade lilla Debbie!
 
Den 18:e klingade bekant, blir hon 1 mån idag tro? Nej, hon är tydligen redan 2 månader! Hjälp.. snart sitter hon väl bak på någon moppe här utanför.
 
Dagen till ära har fröken bjudit på ett jädrans morgonhumör, skönt att se att det finns lite klös där inne. Annars är hon så tålmodig att det ibland gör lite ont i hjärtat, på något vis. Hon kämpar på med sin gymnastik för fötterna flera gånger om dagen, utan att klaga det minsta. Det är som att hon förstår att det är viktigt. Nu ska vi hämta ut en specialkudde till henne som vi beställt online, för att hon har fått lite snett huvud. Hoppas den blir bekväm för henne.. lilla gummsan♥
 
Har glömt att berätta det, men hon log här om dagen också. Tror jag i alla fall.. blir osäker eftersom det inte hänt efter det. Vill dock minnas att E också var lite sparsam med leenden när han var liten bebis. Tids nog är jag säker på att även Debbie kommer springa omkring här och skratta med hela ansiktet.. Tills dess ska jag bara njuta av att få sitta med henne i famnen hur länge jag vill, och gräva in ansiktet i hennes fjuniga hår!

Kommentarer
Postat av: morbror micke

Grattis fina Debbie!

Svar: Tack!! Och grattis till Dylan också :)
Vardagslycklig

2013-04-18 @ 14:23:50
Postat av: Veronica

Hej Camilla!
Stort stort GRATTIS till hela familjen! Vilken sötnos ni har fått! Nu har ni två bedårande barn! Grattis! Hoppas att ni alla mår bra och det är sååå roligt att du bloggar!
Stor kram från Veronica och Frank.

Svar: Tack Veronica!! Vad kul att höra från dig, hoppas allt är bra! Tänker ofta på er och dom andra i mammagruppen, vi borde styra upp en återträff framöver. Det vore så kul att se hur stora alla barnen blivit! Massor med kramar till er <3
Vardagslycklig

2013-04-18 @ 20:31:05
Postat av: Sarah

Grattis älskade Debbie! <3

Svar: Tack fina Sarah!!
Vardagslycklig

2013-04-18 @ 23:21:42
URL: http://schabelcase.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0