Elton 18 månader

Jösses, jag vet inte vart jag ska börja. Elton, vilken härlig unge du är. Så full av glädje, kärlek och bus. Vi är så stolta över dig! I morse berättade jag för dig att du fyller 1,5 år idag, då spärrade du upp ögonen och utbrast upprymt "ÅÅååHH".
 
Du vet precis vad du vill och tar verkligen för dig. Klok som få, vi fascineras av hur mycket du förstår. Talet har verkligen exploderat, du lyssnar och lär. Ibland förstår vi inte vad du menar, ändå fortsätter du att tålmodigt att försöka berätta. När du lyckats förklara något nytt blir du stolt på ett så otroligt gulligt och blygsamt vis, du nickar nöjt men bestämt en gång, för bekräfta att vi uppfattat korrekt. Det har blivit lite av en lek att be dig säga olika ord, och du tvekar inte en sekund med att försöka. Tvåordsmeningar blir allt vanligare, duktiga killen!
 
Du är bra på att leka och själv hitta på saker, städredskapen är fortfarande mest poppis. Ibland blir du trött och vill gosa, kommer självmant och vill sitta i knä eller kramas... Då släpper jag och pappa allt vi håller på med, bara för att få ta ett djupt andetag i din lilla kalufs...
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Fina underbara Elton. Tusen kramar till dig från mormor.<3<3<3<3<3<3<3

2013-04-01 @ 19:50:28
Postat av: Carro

GRATTIS ELTON!

2013-04-01 @ 22:03:38
URL: http://rosatussilago.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh nusse! Det är så härligt att läsa om hans utveckling! Han är preciiiis snäppet före A som precis kommit igång ordentligt med talet. Så det är extra roligt att känna igen sitt eget barn i ett annat, om du förstår vad jag menar? Det känns liksom som att jag vet exakt hur ni känner för jag känner det med haha. Nu är jag lite hormonig kanske:P

Svar: Jag förstår precis!! Det är så underbart att följa dessa små liv :). Det vore så kul att ses snart Erica. Om ni vill ha besök någon dag ska jag försöka samla mod till att ta med mig båda kidsen ;)
Vardagslycklig

2013-04-01 @ 22:37:24
URL: http://ericaas.com
Postat av: Erica

Va bra!

Ja men vi vill jättegärna ses!! Ni så himla välkommna hit! Och om ni inte vågar kan jag och A hajka lite igen:D vi kan när som helst!

Svar: Kul!!! Jag ska ta båda på bussen till öppna förskolan imorgon för första gången, då får jag träna lite och se hur det känns ;). Jag vill verkligen inte bli fast här och aldrig våga ta mig iväg någonstans, lika bra att jag kastar mig ut för stupet direkt :)
Vardagslycklig

2013-04-02 @ 12:20:18
URL: http://ericaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0