Fortsättningen..

En barnvakt och ett badkar skulle sitta fint just nu, jag är stelfrusen. Efter ett par timmars bussputtrande fuktiga av regn, är vi åter hemma. En tur till Spånga och tillbaka var vad det blev. Det gick bra måste jag säga, E och D sov hela vägen så det var bara jag som märkte av det lilla missödet. En sak undrar jag.. Hur kommer det sig att så många använder barnvaknar som någon slags ledstång på bussen? Vad skulle dom göra om det inte var någon vagn där.. ramla? Jag brukar inte vara någon vrång surtacka, men jag hade tid att reflektera.. om man säger så.
 
Nu sitter jag med en vetevärmare innanför tröjan och försöker att inte få mjölkstockning. D sover och E försöker (inte) sova uppe på sitt rum.
 
Den här bilden tog jag i lördags efter dopet och tänkte att "den här kan jag ta fram någon dag och låtsas att jag alltid har korkskruvar i håret och krispvit tunika med spets upptill". Visste väl att den skulle komma väl till pass..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är snygg. Både på bild ett och bild två. På bild ett på ett "bjuder på sig själv"-sätt. Fantastiskt! Och så är du inspirerande i alla dina inlägg om " att ta det som det kommer och hantera dagarna på bästa sätt". tack för det!

Svar: Åh, vad kul att höra! Tack själv, blir alltid så berörd när jag är inne och läser hos dig!
Vardagslycklig

2013-04-16 @ 20:56:04
URL: http://litenopyret.blogg.se
Postat av: Samira

Du är snäll du. När någon tar i min vagn viftar jag antingen bort deras händer. Om de har otur så fräser jag till lite oxå. Tycker det är riktigt oförskämt!! Är nog lite överbeskyddande. Tänker att man vet inte vad de personerna gör med sina händer å vad de har för hygien.
Nä usch. Okej om de håller på att ramla å behöver ta upp balansen. Annars finns det inget skäl till att fingra på nåns vagn...
:)

Svar: Haha just det ja, vet att du har sagt hur mycket du ogillar det. Jag tycker också det är obehagligt... när vi varit ute och kommer in ser jag till att alla händer tvättas innan man får passera hallen, hehe. Men samtidigt ska ju immunförsvaret byggas upp. Eltons fingrar är överallt och sen är han och petar på Debbie, men hon har inte blivit sjuk än i alla fall :)
Vardagslycklig

2013-04-17 @ 11:27:41
URL: http://samiris.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0