Att ta vara på/fördriva? tiden

Nu har alltså J gått på föräldraledighet, och det är riktigt mysigt måste jag säga. Vi var båda lite oroliga över att det skulle bli långtråkigt att vara hemma tillsammans och dröna hela dagarna,  i och med att jag inte kan hänga med på vad som helst. Det känns tryggast att vi håller oss i närheten av varandra också, nu när vi faktiskt kan det. Men det har alltså gått väldigt bra!
 
Vi bestämde oss redan från början för att försöka ha en liten aktivitet varje dag..  Igår var vi till exempel på Babyland och hämtade ut en gratis babybox, samt en tur in på Jörgens jobb. Så länge kunde han hålla sig borta, haha ;). Elton tycker det är väldigt kul att springa omkring där inne, J hade fullt upp med att hänga med.
Dagens aktivitet blev en tur till öppna förskolan, första gången för J. Han blev väldigt positivt överraskad av den härliga stämningen, och att Elton tycker det är så otroligt kul. Vi planerar att åka dit igen på onsdag! Ja, allt rullar på fint och nu är det faktiskt exakt två veckor kvar till igångsättningen.
 
Vi grillade idag också, yes. J lade en hel kyckling i marinad tidigare idag, sen drog han på sig ytterjackan och ställde sig där ute i snön. Resultatet blev den absolut saftigaste kyckling jag ätit i hela mitt liv. Vet inte om det hade att göra med ölburken den stackars hönan fick i sig, eller om J bara lyckades få stektermometern på exakt rätt ställe, gott var det i alla fall. Serverades med fullkornscouscous, skysås och tärnad tomat.
 
 
Vi jobbade på friskt innan vi lyckades få ut ölburken utan att spilla ut allt, eftersom den var så varm. Efter många om och men lyckades vi lösa det hela, och när vi då vänder oss om möts vi av denna synen.. E hade fått tag på en penna... Härligt Chaplin ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0