Bläigt

Dagen till ära har hela familjen vaknat upp på fel sida. Måste ha sovit illa för jag känner mig helt färdig och har världens halsbränna. Typiskt nog är E extra mammig och har envisats med att stå och gnälla bredvid mig sedan vi steg upp. Samtidigt har jag och J försökt komponera ihop en liten inköpslista utan att vara ett dugg sugna på något alls, blä blä blä. Men vi medvetna om läget och är fast beslutna om att vända humöret. På något vis känns det viktigt att dom här sista dagarna blir speciella. Nu är killarna och handlar, och jag ligger under en filt i soffan framför Malou. Känner väl lite att jag inte längtar efter att göra så mycket annat idag.. Samtidigt vill jag ta vara på tiden med mina grabbar. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag :)

Nä, jag trivs inte riktigt med dom krämpor som kommer med en gravid kropp.. men jag tycker ändå att det är väldigt vackert..


Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och Alice

Nä, usch för sånna dagar... och usch för de krämpor som kommer med graviditet, speciellt där på slutet... och ett stort usch för de som inte förvinner när bebis väl är ute... ;)
Hoppas ni lyckas vända dagen ;)

2013-02-14 @ 11:52:08
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Carro Blomqvist

hoppas de blir bättre <3

men vilken söt bild på er tre : )

2013-02-14 @ 14:06:53
URL: http://glashusbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0