Elton och Debbie

Hade en burdus 1,5 åring kommit i närheten av Elton när han var nyfödd hade jag nog tagit honom och sprungit, haha. Debbie är redan en härdad liten tjej ;)
 
 
Elton gillar sin lillasyster, han är så snäll och kärleksfull. Dom gånger hon gråter (vilket nästan aldrig händer), blir han lite fundersam och tittar skeptiskt. Annars vill han gärna kramas och hämta saker till henne. Hon får till och med låna Rumpis (hans kära snuttis), det tyder på stor kärlek ;). För det mesta tror jag knappt han tänker på att hon är med, hon är så lugn och sover mest. Han har inte haft någon anledning till svartsjuka än. Däremot blir han irriterad på oss när vi "passar" honom i närheten av henne, vilket vi såklart måste göra. Tror han blir lite besviken över att inte få förtroendet.
 
 
Annars har dagarna rullat på fint här hemma. Det kändes lite läskigt när våra mammor åkte hem, det var så otroligt lyxigt att ha dom här.. Vi kunde släppa allt och bara lulla runt här hemma första dagarna. Dom handlade, gjorde mat, fixade och fanns här för både oss och Elton. Gult värt, tack igen mammor. När dom åkte i torsdags eftermiddag var vi ändå redo att återta skeppet, och det har gått kanonbra. Elton lever på som vanligt medan Debbie bara sover. Hon verkar vara en extremt välmående och nöjd bebis, vilket underlättar mycket. Jag var beredd på att aldrig få varken äta eller duscha ifred, vilket jag hittills fått. Bara hoppas att det håller i sig :)
 
 

Kommentarer
Postat av: My heavenly life - johanna

Åh vad härligt att allt fungerar så bra. Jättesöta bilder på de små tillsammans <3 Hoppas ni får en mysig helg! Kram

2013-02-23 @ 15:16:57
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: åsa f

Mina söta barnbarn. Älskar er alla. Puss puss på er.

2013-02-23 @ 15:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0