Hjälplöshet

Vi befinner oss på lasarettet i Falun. Elton har varit förkyld hela veckan, i torsdags fick han feber och sedan har det bara blivit värre och värre. Idag lyckades vi inte ens få ner febern med tabletter, så då bestämde jag mig för att åka in till akuten i Mora med honom. Madde var ledig och kunde lyckligtvis följa med oss. Väl där fick vi hjälp med prover, mer febernedsättande och dropp. Febern gick faktiskt ner en aning efter det, men E var fortfarande väldigt slak och somnade så fort han fick chansen. Läkaren beslutade att det fick bli ambulans till Falun. Jag fick inte ta med Debbie i ambulansen, vilket inte alls kändes kul. Men vi ringde efter svärmor också, så hon och Madde tog Debbie och åkte till Falun tillsammans.

När vi kom fram med ambulansen blev Elton snabbt sämre, dreglet bara rann ur munnen eftersom han hade sådana problem att svälja. Jag blev så orolig att halsen skulle svälla igen helt så att han inte skulle kunna andas, ringde på klockan flera gånger. Efter kanske 10 min (kändes som 10 timmar) kom barnläkaren in och undersökte, sen ringde han även efter en annan läkare på öron, näsa, hals. Dom kom fram till att E troligtvis har körtelfeber, och även någon annan virusinfektion som dom inte identifierat ännu. Vi måste vänta in provsvaren innan det går att veta säkert.

Han har varit så tapper hela dagen, knappt protesterat alls. Det har bara varit när dom velat kika ner i halsen som han blivit ledsen. Nu är vi inskrivna på barnavdelningen. Jörgen har kommit och Madde och Åsa har åkt hem. Eltons feber är under kontroll, han har fått dropp och penicillin. Nu måste det vända, det är tortyr att se honom så dålig. Skönt att vi är i trygga händer.


Kommentarer
Postat av: Fia

Stackars liten! Och stackars er. Krya på honom! Kram!

2013-06-10 @ 06:38:19
URL: http://sandstedt.blogg.se
Postat av: Erica - mamma till Alexander

Men usch usch usch! Nu gråter jag! Stackars lilla elton:( och er. Vet vilken tortyr det är att se dom så dåliga! Krya på lilla elton snabbt!! Kram till er alla!

2013-06-10 @ 09:59:03
URL: http://ericaas.com
Postat av: Cissi - mamma till 2 prinsessor

Stackars! Lider verkligen med både er och lilla Elton! Krya på honom så mycket

2013-06-10 @ 11:26:07
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0