Debbie 9 månader

För precis en vecka sedan blev vår kvittrande lilla solstråle 9 hela månader, jag hänger inte med. Men det märks att hon börjar bli en "stor" tjej. Hon säger numera flera ord, titta, där, och hej är nog favoriterna för tillfället. Hennes förmåga att nosa rätt på olämpligheter har gett henne smeknamnet "tryffelgrisen". Väldigt välförtjänt, det är inte klokt vad den lilla ungen lyckas hitta. Alla typer av papper är mest poppis, hon hittar det både högt och lågt eftersom hon lärt sig dra sig upp mot saker, i alla fall halvvägs. Vinka och klappa händerna är också himla festligt, förutom när mamma vill att hon ska visa upp sina prestationer, då blir hon generad och tittar ned i knät.
 
Det allra roligaste är fortfarande Elton, inte helt överraskande kanske. Finns Elton i närheten så är Debbie nöjd, vi föräldrar är inte alls lika skojiga och tråkar snabbt ut lilla fröken. I sådana situationer vill hon få assistans till att utföra sina andra nyfunna hobbys, nämligen stå, gå och hoppa.
 
Ja, allt fungerar bra med lillskruttan måste jag säga. Hon äter allt med god aptit, sover bra. Det sista är att vi slutat söva henne med vällingflaskan, för tändernas skull. Numera äter hon vällingen i soffan och somnar sedan själv i sängen efter att vi nattat henne. Detta fungerar även på dagarna, vilket är väldigt positiv eftersom det resulterat i att hon sover 2-3 timmar per dag istället för 30 min som hon gjort tidigare.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0