Debbie 6... 7 .. snart 8 månader

Oj oj oj vad det händer saker med Debbie nu. Hon ålar kors och tvärs, sitter (ramlar ibland), och springer fram i gåstolen. Det är en busig liten tjej vi fått, rätt var det är startar hon dvd´n eller sträcker sig efter ett eluttag. Just nu är det ändå helt ok, men jag anar att vi snart inte får en lugn stund ;). Hela tre ord säger hon också, mamma, pappa och äta. Matglad för det mesta, men ibland vill hon inte riktigt gapa. Amningen har vi fasat ut helt, bortsett från någon gång ibland när mamma vill snooza på morgonen. Det faktum att det nästan inte kommer något verkar inte bekymra Debbsan.
 
Den stora favoriten är Elton, dom har så kul ihop. Ibland skrattar Debbie så hon kiknar bara han kommer i närheten. Kärleken är ömsesidig, E´s favoritsysselsättning är att stapla bilar på D eller leka tittut med en filt över hennes huvud. Debbie är fortfarande tjejen med gott humör, vi brukar skämta om att hon är glad fast hon är sur.  För oavsett om hon är kinkig för att hon är hungrig eller dylikt, ligger det ändå ett leende och lurar alldeles under ytan. Ropar man hennes namn tittar hon och ler sitt största leende med hela ansiktet, då värmer det i hjärtat vill jag lova. Hon har fortfarande ett fint sovmönster och sover oftast hela nätterna, somnar gör hon strax efter 19 i egen säng.
 
Vår fina lilla Debbsa får nöja sig med månadsinlägg varannan månad, inte ens det.. hon är ju snart 8 månader. Inte lätt att ha en mamma som studerar.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor Agneta

Saknar er redan.

2013-10-14 @ 20:35:37
Postat av: Fia

Vad kul o läsa er rad om er! Och vad lika de är dina små guldklimpar. :)

2013-10-15 @ 11:40:42
URL: http://sandstedt.blogg.se
Postat av: Farmor Åsa

Söta fina Debbie och söta fina Elton. Farmors älsklingar. ♡

2013-10-15 @ 20:42:03
Postat av: julia

Vilka gosingar :)

2013-11-06 @ 08:45:16
URL: http://takethetime.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0