Elton 2 år

 
Jag vill gråta av lycka när jag tänker på att jag fått bli mamma till denna underbara lilla människa. Det känns helt obeskrivligt att det lilla knyte vi hade på BB, på bara två år, utvecklat en sån fantastisk, nyanserad och unik personlighet. Vi är så stolta över honom att vi nästan spricker. Han har redan ett otroligt stort hjärta och sprider så mycket kärlek omkring sig, men det betyder inte att han har ett hett temperament och skinn på näsan. Han vet vad han vill och drar sig inte för att tala om det, men det går nästan alltid att resonera med honom. Vi imponeras varje dag över hur bra koll han har på saker och ting, allt han snappar upp, resonerar kring och berättar om. Det är verkligen ett rent nöje att konversera med honom. Hans humor, åhh vad kul vi har!! Ofta är han vår lilla pajas som skämtar och busar, sjunger och dansar. Sen kan han plötsligt visa en mer allvarlig och fundersam sida som gör att man får lust att kasta ner ett mynt för att nå djupet i brunnen.
 
Han räknar till 9 och kan nästan alla färger, mensa nästa?
 
I Fredags firade vi hans födelsedag i förskott. Jag hade tagit ledigt, och dagen til ära tog lillfisen sovmorgon, så vi fick chansen att väcka honom med "ja må han leva" och en liten present på sängen. Inte så uppskattat, E brölade missnöjt och pressade ned ansiket i kudden. Det var nästan så man hade kunnat tro att han fyllde 15. På eftermiddagen fick han besök av sin mormor, morbror Micke, "moster" Sarah och kusinen Dylan. Lyckan var total när han fick ha kalas som "Lillefanten" i boken av Camilla Lundsten, med tårta, ballonger och inte minst presenter. Han fick en hel massa fint, bilarna var inte helt otippat favoriterna. Sen hade morfadern som inte kunde närvara skickat med en usb-sticka med en mycket speciell video på, nämligen från när han och Elton åkte traktor. Det var utan tvekan väldigt uppskattat, E ringer morfar minst en gång i veckan för att prata om händelsen i fråga.
 
 
Men vi har faktiskt firat lite idag med. Jag var visserligen iväg på praktik under dagen, men sen kom gudmorsan Malin på besök och hade med sig en fin och glittrig ballong och flera roliga paket. Elton fick även han lämna över ett paket till M som också fyllt år.
Till helgen kommer svärföräldrarna också, så det blir ännu ett kalas. Men det förtjänar han, vår lilla godbit!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Grattis på födelsedagen underbara Elton!
Tack för att vi fick vara med och fira dig! <3

2013-10-01 @ 23:05:37
URL: http://schabelcase.blogg.s
Postat av: Moster Madde

Gratta den där fina, duktiga pojken i efterskott från världens stoltaste Moster och Daniel. Det blir spännande att se hur långt han kan räkna när jag kommer hem, jag blir alltid imponerad över allt han kan varje gång vi träffas. Jag längtar så!

2013-10-02 @ 03:58:54
URL: http://denguefeber.blogg.se
Postat av: Fia

Grattis fina Elton! :)

2013-10-04 @ 01:53:52
URL: http://sandstedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0