Bustroll

Tough love ;)
 
Elton alltså.. härliga unge. Han pendlar snabbt mellan att testa gränser för att nästa sekund glömma av sig och vara världens gladaste unge. Språkutvecklingen står i fokus. Han övar pronomen och använder ord som "absolut", vilket får honom att låta som en liten farbror i barnakropp. "Hej Elias, hur mår du?", säger han i telefonen när han låtsas ringa in till grannens 7-månaders. Det är alldeles fantastiskt att få höra alla hans tankar och funderingar, blir helt tagen av alla slutsatser han drar. Ibland blir utfallet fel, men resonemanget är imponerande och jag avundas hans förmåga att "tänka utanför boxen".
 
Det skär lite i hjärtat när han pratar om hur mycket han saknar släkten, vilket händer nästan varje dag. "Åka till Mora, träffa alla", säger han. Han har förstått att alla bor där och börjar kunna sätta ihop personer med varandra, Sarah är Dylan (kusinens) mamma, Anders är Tildes pappa osv. Som tur är har MaddeDaje flyttat hit (moster Madde och Daniel. Så dom får vi träffa ofta, i alla fall när vi inte har magsjuka.
 
MaddeDaje som för övrigt tydligen tar selfies med vår kamera i smyg...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor Agneta

Älskade Elton<3 så mycket klokskap i den pojken. Har ju redan en PT ;)men ska nog anlita Elton som min själsliga mentor;)

2014-01-29 @ 15:28:03
Postat av: Farmor Åsa

Gosefisar. Pamors bilar väntar på Elton och Ior väntar på Debbie, han sitter på soffkanten och saknar sötnosarna. Kram på er alla.

2014-01-30 @ 19:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0