Nytta

Idag är jag och Elton i lägenheten och packar lite kartonger. Känns skönt, det är mer bekvämt här eftersom vi inte har några möbler i huset än. Det är lättare med Eltons rutiner här också, han vilar bättre. Vi behöver båda ladda batterierna så vi orkar med flytten i helgen.

Jag har precis sorterat alla våra papper och satt in i pärmar, något vi skjutit upp i flera år. Allt har varit huller om buller, i både pärmar och löst i lådor. Nu är allt samlat och sorterat, hus, lägenhet, bil, Elton.. ja, allt! Ville börja på en ny kula nu när vi flyttar, ordning och reda!


Vi kunde inte ha valt ett bättre tid att flytta. Elton är i en så bra ålder.. han sitter nöjt där vi sätter honom och tar sig ingenstans. Har en känsla av att det inte kommer vara så länge till ;)

Kommentarer
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Hoppas allt har gått bra med flytten nu i helgen! Kram

2012-04-09 @ 14:55:15
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Emp

Ja fy, så sa vi med och så vände sig min sambo i 20 sekunder och Sixten hade rullat över halva sängen (2-3 varv) och så ner på golvet :S glömmer den smällen sent. Tur man har bra sjukvård i Sverige och inte drar sig för att ringa pga pengar eller dylikt.

2012-04-09 @ 22:55:29
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Skönt att ha ordning och reda.

2012-04-10 @ 06:27:05
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: anna-gustavs mamma

Hoppas att ni haft en härlig påsk och att flytten gått bra, misstänker att ni jobbat på bra då det varit tyst här! Vi grejar i Gustavs rum här, ett kul litet projekt. Dock är det ju hyresrätt så det blir ju inte helt som man vill med tapeter och liknande..

ha en skön vecka!

2012-04-10 @ 10:33:24
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Fia- mamma till Edison

Det var en härlig ålder haha! Lika härligt nu förstås men lite enklare då ;)Härligt att flytten snart är gjord!

2012-04-10 @ 12:21:52
URL: http://airyfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0