Pirr?

Ligger vaken och kan inte somna om, måste vara det där magpirret som börjar ge sig till känna. Började spåna på namn istället.. har nu lite smått panik över att vi inte kommit längre i den processen. Innan har jag mest haft full tilltro till vår förmåga att spontandöpa på bb, som med Elton. Den här gången känns det lite som att vi är mer begränsade, vill följa tema på rätt sätt liksom. Inte samma bokstav eller en till musiker, mer att det kanske ska vara lite.. Ja, just det.. Vad faller Elton under för kategori egentligen? Engelskt? Att ha något för typiskt Engelskt vill jag inte heller. Det måste vara naturligt att säga på Svenska. Internationellt gångbart är väl kanske det rätta ordet.

Sen det vanliga såklart.. att det inte ska rimma med något fult, inte vara tokvanligt, men inte heller för "konstigt". Dubbelnamn är inget vi gillar, varken i modern eller omodern tappning. Smeknamn som namn har jag också lite svårt för, typ "Milla" som många kallar mig för, börjar tydligen bli vanligt nu. Det är alltid lättare att tala om vad man INTE gillar ;). Flicknamn är svårast, rent av omöjligt.

Jag och stora bebisen här om dagen..Vi har bestämt oss för att han inte ska bli någon storebror utan en "liten bror". Mest för att vi inte är redo att kalla honom något annat ;)


Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och Alice

Söta ni är!

Inte lätt det här med namn.. Blev inte överlycklig av att se att Alice ligger 1a på namntoppen.. Men men, gillar namnet så det får ge sig ändå.. ;)

2013-02-17 @ 08:03:04
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Anna

Ja nu är det onekligen nära! Hoppas ni har det gott med era mammor och av er lille Elton nu sista dagarna! Namnet löser sig säkert när BlaBla är ute, men håller med, det är nästan svårare med syskonet då det på något sätt skall höra ihop!

2013-02-17 @ 16:56:12
URL: http://anaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0