Semesterliv

Tänkte att det kanske är dags för en liten rapport :). Vi njuter för fullt här och det känns skönt att inte ens halva veckan har gått. Hittills har vi inte gjort så jättemycket, mest spelat spel, ätit massor med god mat och sett oss omkring lite i närområdet.

Stugan vi bor i är över all förväntan, stor och mysig. Vi har ett kombinerat kök och vardagsrum, 3 sovrum. Det är liksom dubbel takhöjd över vardagsrummet och köket, sen över resten av stugan är det ett stort sovloft som det går en stege upp till från vardagsrummet. Jättemysigt, och helt i furu såklart ;). Det bästa är att det är så tyst och stillsamt. Vår stuga ligger lite avsides från dom andra stugorna så vi är helt för oss själva. På kvällarna är det helt kålsvart och knäpptyst ute, perfekt för stjärnskådning. Det är sällan man ser så stjärnklar himmel, det är liksom inget som stör.

Nu sitter vi här och tar det lite lugnt. Idag har jag och J varit på en tur med bilden och sett oss omkring. Sen åkte vi hem och gick ut på en promenad i backen utanför, man måste ju röra lite på oss också :).  Och vi har faktiskt precis varit ute och åkt pulka här utanför huset, Jag, Jörgen och Fredrik. Jag hade helt glömt bort hur kul det är att leka i snön, så det blir helt klart fler pulkaturer. Nu ska Jörgen basta, Fredrik vill spela spel och Åsa säger att hon måste börja med maten. Ikväll kommer delar av släkten över på middag för att fira Åsas födelsedag imorgon!

Kommentarer
Postat av: Malin

Det låter som ni har det helt underbart! Puss o kram

2011-02-08 @ 22:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0