Fjällen del 1

Bättre sent än aldrig, är det inte så? ;). Veckan efter vi kom hem var ju veckan då renoveringen började, och då var det ju full rulle hela tiden. Och den här veckan har gått sjukt snabbt, trots att vi bara tagit det lugnt. Men nu har jag äntligen tagit mig samman och ska blogga lite.

Började gå igenom bilderna från fjällen redan i måndags och såg att vi faktiskt tagit över 200 bilder, det kändes som vi knappt tog några alls :). Jag har delat upp det i två omgångar, "kul" och "vackert". Vi börjar med kul, det är lite sällskapsbilder från vår pulkaåkning och Åsas 50års fest.

Jag var ju tyvärr mer eller mindre krasslig hela veckan..

typ såhär..                          och såhär..


Men nog om det, nu skulle jag ju visa hur kul vi hade. För det hade vi! Jag hade helt glömt bort hur otroligt kul det är att leka i snön. Varför gör inte vuxna det för? Jag ska komma ihåg det till nästa år.






Det här är inne i vår stuga. Det var kök och vardagsrum i ett, och en trappa upp till loftet där det fanns flera bäddar. Det fanns även 3 sovrum på nedervåningen. En riktig fullträff var det.


Åsas födelsedagsfest. Närvarande var vi (Mamma Åsa, Jörgen, Fredrik och jag, Åsas pappa Ville och hans fru Kerstin, Åsas lillebror Erik, och hennes storebror Pär med familj.

Här ser vi födelsedagsbarnet själv med sin far, även Kerstin fick vara med på hörnet.


Erik och Fredrik


Här ser vi Ville, Åsa och jag. Å öppnar sina presenter.


Champagnen flödade ;)


När alla väl var på plats var det dags för en ordentlig skål, och det skulle inte bli den första. I den här familjen gillar man att hålla tal, och är grymt bra på det. Speciellt morfar Ville. Han kan inte öppna munnen utan att alla fäller minst 1 tår :)


Mamma Åsa, Erik, Johan (Jörgens kusin), Ville och Fredrik.


Det går inte att missta sig på vem som är far till Åsa :)


Stina (J´s kusin)


Ingen fest utan lite hångel. Birk blev störtförälskad i hunden... Visa? (Åsa, du får rätta mig om jag har fel)


Birk ser lite farlig ut för en gångs skull, J lyckades fånga honom i en nysning :)


Vi missade att ta kort under den fantastiska middagen. Inte likt mig att glömma ta kort på mat ;). Åsa hade gjort en Tjälknöl som serverades med potatisgratäng och kantarellsås. Så himla gott.

En jättemysig vecka hade vi i alla fall. Något vi definitivt kommer att göra om! Ett till inlägg med mer bilder kommer strax.

Kommentarer
Postat av: karin.franzon

Hej!

Tack för senast! Roligt att se lite bilder!

Vill gärna se fler bilder från kvällen, skicka dem om möjligt!

Synd att vi ses så sällan, roligt att träffa hela släkten!

Ha det så bra tills vi ses igen!

MVH Pär o Karin

2011-03-06 @ 19:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0