Fler minnen att bevara

Plutten käkar äpple
 
Och så sprang tiden iväg igen, förstår inte hur det går till. Blev påmind här om dagen då jag fick veta att min bror och hans fina Sarah startat en blogg, riktigt underhållande är den :). 
 
Allt eller inget är det som gäller för mitt bloggande, det är tydligt. Jag ska göra ett sista försök tror jag, än är jag inte klar med det fantastiska viset att bevara minnen. Jag ska börja med att lägga upp ännu ett inlägg innan dagens slut, så får vi se hur det går. Utmaningen är att Elton blir så avis på datorn, så jag tar fram den är han där med sina söta små fingrar och smäller på tangenterna. Får han inte göra det blir han skogstokig. Jag har försökt kamouflera vad jag håller på med genom att ställa datorn i soffan och bygga ett litet fort runt den med hjälp av soffkuddarna.. han överlistar mig direkt. Nu sover han dock så jag tar och passar på att lägga upp några bilder från senaste tiden. Fler kommer!
 
Svärmor och Håkan kom för ett tidigt ettårsfirande-light. Elton fick ett stoort paket innehållande en "brum brum". Överlycklig blev han, både för den och biten med smörgåstårta vi lät honom äta.
 
Sötaste badpojken!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Dynamitharry.

2012-09-16 @ 13:00:15
Postat av: Emelie-mamma till Wilde och bebis i magen.

Sötnosen va söt han är.

2012-09-16 @ 13:34:59
URL: http://Ebrathen.blogg.se
Postat av: åsa f

Sötnosen, oj vad farmor saknar honom, ja er också naturligtvis, utan er hade han ju inte funnits. Kram på er alla :)

2012-09-16 @ 17:37:13
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Välkommen tillbaka! ;)

2012-09-18 @ 16:40:00
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0