Oslo - andra anhalten

Här kommer fortsättningen på vår roadtripp. Efter ett par dagar i Karlstad styrde vi vidare mot Oslo för att besöka vår goda vän Maja. Det är inte många barnfria vänner jag skulle känna mig bekväm med att våldgästa med hela familjen i följe, men hon är en av dom. Det blir ett moln av harmoni där hon befinner sig, hela familjen älskar henne. Vi fick äran att ha henne som "gudmor" till Debbie, vilket vi är väldigt glada över! Nu har hon träffat en väldigt trevlig norrman också, så vi lär väl inte lyckas få hem henne till Sverige i första taget ;). Det var väldigt kul att lära känna Pål lite, som han heter. En hyvens prick!
 
Hela Oslotrippen var underbar. Fint väder och fullspäckat med mysiga aktiviteter. Vi hann med en hel del på bara två dagar. En tur in till Oslo där vi vandrade runt en hel dag, gick i fina parker och åt fantastisk god pizza. En hel del häng på Majas altan blev det också, samt en tur till stranden.
 
Maja hyr ett hus vid vattnet med en kanonfin veranda runt halva, delar av den var under pågående renovering. Kvällen vi anlände dukade vi upp på den yta som var ledig och tände grillen, Det blev en lite Fransk känsla över det hela..
 
Både Elton och Debbie stormtrivdes i centrala Olso. Det var inga problem alls trots att vi var iväg från morgon till kväll. Det var så härligt att bara ta allt som det kom, och inte behöva tänka på att åka hem för att någons mat och sovklocka ringde.
 
Till Eltons lycka var det pågående vägarbeten i halva staden (kändes det som). Och eftersom man inte jobbar söndagar i norge stod maskinerna stilla..
 
Maja tog oss till ett av sina favorithak där vi käkade godomligt god pizza, den var värd vartenda norska öre!
 
 
 
 Detta fick bli del ett av två. Det blev väldigt många bilder tagna i Oslo :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0