Uppdatering

Vi fick bekräftat att det är körtelfeber Eltis har. Han är utskriven från sjukhuset och kämpar på bra. Värktabletter håller febern nere, däremot är det lite svårare att få honom att äta, och framför allt dricka tillräckligt. Förmodligen är det den onda halsen som gör att han helst låter bli. Vi trugar och försöker erbjuda lite av varje, så en del får han i sig. Eftersom dom vätskade upp honom rejält när han var inlagd känns det ganska tryggt att vänta ut honom lite, förhoppningsvis går det lättare imorgon.

Han bor med J hemma hos svärmor nu. Känns lite ovant och jobbigt att inte kunna se själv hur han mår varje sekund, samtidigt vet jag att J har precis lika bra koll som jag har. Det är lättast om vi delar upp oss nu när han är dålig, det blir jobbiga nätter annars.


Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till Gustav och lilla lilla Lillebror

Oh så skönt att få komma hem! Hoppas ni får i honom bra nu! Gustav protesterar lite med maten hos oss just nu, men tror det beror på värmen och nya tänder. Så nu är det verkligen favoritmat varje dag :)

2013-06-12 @ 13:49:52
URL: http://anaan.blogg.se
Postat av: Cissi

Stackars! Hoppas han mår bättre snart!

2013-06-12 @ 14:11:51
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Angelica

Åh fy hoppas han snabbt blir bra :(

2013-06-13 @ 11:07:26
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se
Postat av: My heavenly life - johanna

Stackars liten, men gott att han mår bättre! Håller tummarna och tänker på er att det fortsätter åt rätt håll.

Vet att du ibland vart inne och läst på min blogg, har låst den men om du vill ha tillgång, så maila mig på jojjo.widen@gmail.com så lägger jag till din mail som godkänd =).

Ta hand om dig och familjen! Kramar <3

2013-06-13 @ 18:04:08
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0