När man behöver en växel som inte finns..

Med en J som inte varit ledig sedan förra onsdagen, hunger och pollenallergi var väl förutsättningarna för dagen inte dom bästa. Dessutom har Elton dagen till ära gjort parodi på sin egen ettochetthalvtårighet.
 
Fram till ca klockan 13 kände mig rätt mallig över hur bra och välorganiserad jag kan vara ibland. Hade lyckats parkera i det vansinniga parkeringshuset på Karolinska, fått goda nyheter angående Debbies fötter och tagit mig hem utan några vidare bekymmer. Här trodde jag att jag vunnit.. Därav den nuttiga "sovande barn i bilen" bilden i förra inlägget. Bara det faktum att E somnade i bilen är ju för tusan en varningsklocka om att eftermiddagen kan komma att bjuda på diverse överaskningar.
 
Väl inne fixade en försenad lunch samtidigt som jag försökte hindra E från att kasta ner en uppsjö av olika föremål i vagnen där Debbie låg (hur får jag upp henne högre?). När lunchen väl var uppäten och jag hade bytt Eltons obligatoriska "eftermatenbajsblöja", var det bara att ta tag i uppröjningen av köket...
 
Under tiden passade E på att (bland annat) göra det här...
 
Och det här...
 
Här kände jag spontant att det var dags för lille herrn att ta sig en eftermiddagslur. Får med honom upp där vi läser en saga och säger "godnatt". Väl nere hittar jag den bortglömda bebisen som hade bajsat upp till öronen.. Det var bara till att tappa upp dagens andra bad för fröken. När vi är klara inser Debbie att hon är påväg att svälta ihjäl, och blir med med all rätt väldigt upprörd över detta. Innan patten är i gapet hör jag hur E kvicknat till på övervåningen. Ammar färdigt, sätter på kaffet och går sedan upp till skrutten. Han blir överlycklig över att se mig, och jag blir varm i mitt något frustrerade hjärta.
 
Kommer fram till att baksidan är det bästa alternativet här... Tar mig en kopp kaffe, släpper ut E och slår mig ner i solen. Tar en klunk, känner värmen i ansiktet och hinner tänka på hur härligt livet är.. Då jag plötsligt får en hink med diverse smuts uthälld i knät. Borstar av, muttrar lite och upptäcker då att E gått vidare till att slita upp sollamporna vi har i rabatten, följt av att kasta sten på glasbortet och sedan blöta ner hela tröjan med någon slags vattenansamling han lyckats nosa rätt på. Trots att klockan här hunnit bli 16.00, bestämmer jag mig för att söva den lilla rövaren med en vällingflaska i sängen...
 
Det fungerade ungefär såhär bra..
 
Det har helt enkelt varit en sådan dag jag kommer prata varmt om till barnbarnen.. Tills dess ska jag försöka hitta den sista växeln så pallar ta tag i middagen, samt undersöka varför Elton sitter bredvid mig och säger "bajs".

Kommentarer
Postat av: Åsa H

Ha ha, troligtvis minns du inte så mycket av kaoset i framtiden. Jag vet att jag blev vansinnigt arg på ungarna ibland när de var riktigt små, och vet att jag var zombietrött i perioder, men nu kan jag knappt förstå det. Tittar på bilder och ser bara söta, glada barn och måste gräva djupt i minnesbanken för att komma ihåg de gånger jag inte alls tyckte de var så söta och goa. :)
Kramar <3 Ni är så fina!

Svar: Hehe, förstår vad du menar.. Tycker nästan att det bleknar bara dom lagt sig för natten ;). Kram till dig och resten av familjen <3
Vardagslycklig

2013-05-16 @ 17:50:12
Postat av: Moster Madde

Får lite dåligt samvete över hur mycket det här inlägget fick mig att skratta.. skyller på ditt underbart humoristiska sätt att beskriva saker på ;)

Svar: <3
Vardagslycklig

2013-05-16 @ 18:00:09
Postat av: Fia

Hej o hä! Jär sitter jag o blir orolig hur fasen det ska gå med två stycken små kottar till hösten..? Haha!

Svar: Haha, det var inte meningen att avskräcka ;) Dom flesta dagar går hur bra som helst, dom sover till och med middag samtidigt väldigt ofta. Jobbiga dagar har man ju även med bara ett barn, tycker ärligt talat det inte är så stor skillnad :)
Vardagslycklig

2013-05-16 @ 18:13:34
URL: http://sandstedt.blogg.se
Postat av: Cissi

Å en sån dag... Känner igen det allt för väl - och när det är över kan man nog skratta åt det - typ när ungarna flyttat hemifrån, skaffat egna barn som utsätter dem för exakt samma sak!
Skickar en massa ork till dig ;)

Svar: Tack <3 du hat nog rätt ;)
Vardagslycklig

2013-05-16 @ 19:14:26
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0