Och så en sån där alldeles fantastisk dag

Det var dags för en sån, lite ny energi. J blev äntligen ledig och hela familjen behövde komma ut på något roligt, en tur till stan fick det bli. Mest för aktivitetens skull, men också för att barnen behövde lite grejor. Solhattar bland annat. Innan vi kunde dra iväg fick vi ta en vända förbi BVC för att vaccinera Debbsan, som blir 3 månader imorgon. Lilla tappra skrutt, grät knappt alls. 62 cm lång och 6.6 någonting kg är status för tillfället.
 
Sen åkte vi. E fick avnjuta sin livs första asiatiska buffé (shopping börjar alltid med mat). Han var skeptisk, vilket jag förstår.. Ingenting går ju upp mot min matlagning. När alla (ink Debbie) var mätta och glada, kavlade vi upp ärmarna och gjorde stan. Vi gick, gick och gick. Solen sken, barnen sov i vagnen och vi kunde liksom inte få nog. Nu har ungarna solhattar så dom klarar sig åtminstone halva sommaren. Huvudbonader på barn är en riktig förbrukningsvara, tror E gjorde sig av med minst 4 stycken förra sommaren. En del annat fint blev det också innan vi blev tvungna att vända hemåt, då var klockan nästan middag.
 
Nu kommer det sjukaste.. Båda barnen åt vid 13.00, och trots att vi inte var hemma förrän efter 17, hörde vi inte det minsta tillstymmelse till gnäll. Elton sprang glatt runt och lekte på gården medan vi packade upp, och Debbie satt snällt i stolen.. ihärdigt sugande på tummen visserligen, men inget gnäll där heller. Det var som att vi klivit över i något slags alternativt universum. Det var det hela.
 
Och ett bildspel som egentligen inte hör till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0