Äta själv


Ännu en middag ute på baksidan

Mumsig glasnudelsallad på grillresterna från igår. Tårta till efterrätt.. Det är ju faktiskt mors dag :).


Nyfiken strut

Elton vill vara med där det händer. När jag lagar mat brukar jag sätta honom i hans matstol och ställa den precis vid diskbänken så att han kan titta på. Det värsta han vet är när vi bara sitter i soffan och ser på tv, det går i princip inte när han är vaken ;).

Efter grillningen igår dammade J av sin gamla skivsamling som låg ute i garaget. Han och Kim gick igenom den, och Elton fick hjälpa till han med. Lyckan var gjord.. 

Vi började för övrigt se Eurovision senare på kvällen. Det blev dock aldrig att vi såg klart, J skulle upp och jobba och vi var trötta. Att Sverige tog hem segern fick vi veta ändå.. Grannarna skrek som galningar och väckte hela familjen. Dom hade 40års fest och var väl på bra humör ;).


Grillen är tänd

Lite svalare i luften idag, men solen skiner och då ska det grillas!

 


Grönt är skönt

En liten skogspromenad är aldrig fel!

 

 


Sommar


Med gräset mellan tårna


Relaxar i vagnen


Mys ute på gräsmattan


Maskros

Idag när vi var ute och gick lät jag plutten hålla lite olika växter. Passade honom noga så inget skulle slinka in i munnen, men självklart lyckades han dutta maskrosen i ansiktet så han blev helt gul ;)


Dagens Elton=lycklig kille


Den där spegelpojken är en kul prick


Nya solhatten invigd


Arbetsnarkomanen

J har bosatt sig ute i trädgårdslandet.. så har det varit i två veckor nu. Varje ledig stund. Men fint blir det! Själv sitter jag med en kopp kaffe och solar medan E sover middag ;)


Dagens Elton

Går lös på vällingflaskan. Precis hemkommen från en uppfriskande prommis, i regnet med päronen.


Fortsättningen

Till Eltons 7 månadersdag var det ju meningen att jag skulle ta ett beslut om mitt fortsätta bloggande. Det gjorde jag också.. Under pausen har det varit så otroligt skönt, jag har nästan slutat sitta vid datorn helt. Mobilen har uppfyllt mitt lilla surfbehov mer än väl. Bestämde mig (nästan) för att min tid i bloggvärlden hade kommit till sitt slut. Sen hade jag min mammagrupp här på besök dagen innan Eltons 7 månadersdag. Bloggen kom på tal, och vi pratade lite om alla för och nackdelar. Veronica (som vi för övrigt bjöd på jättegod lunch idag) kom med ett kanonbra tips.. Hon har en blogg där hon lägger upp "dagens Frank". Kort och gott en bild med tillhörande rubrik, då oftast från mobilen. Hur bra är inte den idén? Det bör jag ju fixa utan att det spårar ur ;).

Förmodligen kommer jag lösenordsskydda bloggen fram över. Elton är snart ingen bebis längre, han är en liten pojke med integritet och personlighet. Syftet med bloggen var att släkt och vänner skulle få chansen att vara med på ett hörn i vår vardag, och så vill jag ha det i fortsättningen också. Med vänner menar jag såklart även alla nya härliga människor som jag faktiskt lärt känna via bloggen!

Avlutar med lite trevlig nostalgi


En 3 veckor gammal lillfis!

Dregen

Brorsan och Sarah har också fått en bebis... Dregen, en kinesisk nakenhund.. med hår?! Eller en "kinesisk naken-kamphund" som hussen i fråga kallar honom. För han ser ju så otroligt kaxig ut ;)

image description


I svärmors gömmor..

Hittas J's gamla hemkunskapsbok. Mönsterstudent? Nja ;)..


Nya dojor


Elton 7 månaderSer ni dregglet? Pysen har fått två tänder :)


Igår blev Elton 7 månader.. det är svårt att greppa. Hela familjen njuter för fullt av tillvaron nu. Det är sommar, vi har ett nytt hus vi älskar, och Elton är så go och glad att kärleken får våra hjärtan att svämma över av lycka. Pausknapp tack, jag vill stanna här och nu lite extra länge.

Han är full av bus, vår lilla 7-månaderskille. Händerna far iväg snabbare än ljuset och får tag i det mesta, förstår inte hur dom där korta små armarna räcker så långt. Det är fortfarande bara sitta som gäller. Ligga på mage är inte alls poppis, så något krypande är inte i sikte än ;). Däremot har han faktiskt börjat försöka forma ord. Om jag pekar på något och säger "titta" så viskar han "tttah", smakar liksom på ordet. Sjunga har han också börjat med.. hans favoritlåt är "en kulen natt", det är när vi sjunger den han börjar låta. Vi kan sjunga flera låtar innan utan att han säger ett ljud, men så fort vi börjar med den sjunger han också med.. Och dansar ;) Bedårande!

På landet

Känns lite som vi flyttat ut på landet.. Underbart!


RSS 2.0