När pappa tar över

Denna vecka var inte bara min första vecka borta från barnen, det var också J´s första vecka själv hemma. Dom verkar ha haft det riktigt bra, men jag trodde ingenting annat heller. Är så glad att dom inte behöver vara på förskola, det gör att jag kan koncentrera mig fullt ut på praktiken och inte tänka på hur dom har det. Samtidigt är jag glad att det bara handlar om 4 veckor, för nog saknar jag dom. Barnen verkar inte sakna mig allt för mycket dock, fast E frågar vart jag är några gånger per dag. Det är lite skönt i alla fall ;). Debbie tittar storögt och förvånat när jag kliver in genom dörren, sen när jag kommer nära sträcker hon ut armarna och ler stort ♥
 
Det är kul att kolla igenom kameran och se vad dom haft för sig, fast konstigt också att jag inte fått vara med. Som jag har förstått det har dom gjort ungefär samma saker som med mig. Några turer till lekparker, öppna förskolan och andra vardagliga bestyr.
 
 
Friheten i att själv få gå runt och dricka ur vattenflaskan man ägt åt sig av gudmorsan Malin...
 
Och den förtvivlan man känner när pappa säger att det räcker...
 
Och så den lilla (snart) 7-månaders tjejen som, från att ha varit mammas flicka, nu fått chansen att komma pappa nära ♥
 
 
 
 
 
 

Hej

Nu har jag varit student i lite över 1 månad. Det var många år sedan jag pluggade, så det har tagit lite tid att finna en studieteknik som passar mig. Tanken var att jag skulle lägga mig på en ganska låg nivå, för att det inte skulle bli stressigt. Det har varit svårast, jag tycker att det är så kul och vill göra det bästa jag kan. Summan blev några roliga, men smått hysteriska första veckor. Eftersom båda barnen varit hemma med mig har det inte blivit mycket gjort dagtid, jag vill inte ha det så heller. Det mesta har jag gjort kvällstid och de dagar J varit ledig.
 
Igår började dock min 4-veckorspraktik. J kommer vara hemma under den tiden och det känns faktiskt riktigt bra. Jag kommer ut lite och slipper samtidigt oroa mig för om barnen har det bra eller inte. Sen är det självklart kul att J för spendera tid med våra små änglar, det förtjänar han. Dom är för övrigt helt fantastiska, jag vet inte ens vart jag ska börja. Det är bara en väldigt fin harmoni runt dom, vilket underlättar mycket nu när jag och J har många bollar i luften. Vi håller på att lägga en ny grund till vårt framtida liv, kan man säga. Det är spännande och givande, men vi har aldrig varit så upptagna som vi är just nu.
 
Får se när vi hörs igen, man har ju händerna fulla, så att säga..
 
 
 

Tips på grym blogg!

Om ni vill läsa en blogg som faktiskt blir uppdaterad och som dessutom är grymt spännande och bra, vet jag precis vart ni ska vända er. Min kära syster Madeleine och hennes boyfriend Daniel har dragit iväg till Asien och kommer resa runt där i 3 månader. In och kolla vettja, dom levererar.
 
DENGUEFEBER.BLOGG.SE
 
 

RSS 2.0