Hej

här är jag.. kommer ni ihåg mig? ;). Idag har två stenar till viss del lättat från mitt hjärta, så nu kommer ni få höra mer av mig igen!

För det första så har jag varit på min intervju idag, jag skrev lite kort om det förut.. min arbetsgrupp ska slås samman med en annan grupp och 6 personer ska bli 4. Så jag har sökt min egen tjänst kan man säga :).  Det är svårt att avgöra hur det gick, men skönt att ha det avklarat. Nu är det hur som helst bortom min kontroll.

För det andra har J blivit ombokad till ett plan den 27/4 istället, stor skillnad mot 12/5 :). Mycket talar för att han kommer få åka innan också. Det första planet kommer lyfta ikväll, men det får han inte plats på. Håller tummarna för morgondagen istället. Vi pratade precis på skype och det var underbart att höra hans röst, jag blev varm inombords. Är så tacksam över att Micke och Vicky är så gästvänliga och tar hand om honom :) Det hade känts mycket värre om han varit fast på flygplatsen med alla andra man sett på nyheterna. Nu kan han hålla sig uppdaterad på nätet och telefon utan att vara helt livegen.


Kommentarer
Postat av: Ida

Ååååh va skönt att det har löst sig! :) har faktiskt gått och tänkt på dig hela veckan... Jag märkte på dig hur jobbigt du kände att det var. Sköönt!

2010-04-21 @ 23:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0