Ljuva morgon

Helt underbart att inte behöva vakna upp själv imorse. Vi låg kvar och snoozade länge innan vi gick upp och åt frukost :)

Det var en lååång väntan igår innan J kom. Jag kunde se på Arlanda.se exakt när planet hade landat så jag visste ungefär hur långt tid det skulle dröja innan han kom, visualiserade hela förloppet med avstigning, väskhämtning och taxi. Gick mest fram och tillbaka mellan soffan och fönstret och försökte ringa till hans mobil som var ansträngd.
Men helt plötsligt såg jag att en taxi stanna till ute på gatan, och visst kunde jag skymta en Adidaströja genom rutan! Jag visste direkt att det var J och rusade ner till trapphuset och kastade mig över honom i samma stund som han klev in genom porten. Han luktade sol, värme och godhet ;)

När vi kom upp till lägenheten var vi nära på att krama ihjäl varandra så J började i ren självbevarelsedrift packa upp alla grejer han köpt. Jag blev utkört från köket medan han plockade upp mina presenter, det kändes som en evighet. 10 minuter senare fick jag komma in och möttes av detta...

Nu har jag hudkrämer, body skrubs, hårinpackning och hårserum så jag klarar mig ett bra tag framöver :). Katten hade jag dock klarat mig utan, den är identisk med den Thomas brukar irritera alla med på jobbet.

Sen tittade vi lite på TV och åt nachos med guacamole. J berättade om allt galet han varit med om och vi kollade på lite bilder. Jag ska berätta mer om det sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0