Målmedveten? kanske imorgon...

Igår när jag var ledig bestämde jag mig för två saker
 
1) Jag ska gå upp en timme tidigare imorgon (idag) så jag hinner gå till jobbet.
2) Jag ska inte äta något av det gigantiska påskägget Samira berättat att vi fått på jobbet.
 
Imorse när larmet gick kl 7 ville jag bara be Jörgen ta ut mig på baksidan för avlivning, eller det kanske var att ta i. Jag kände rättare sagt att jag ville passa på att snooza med J eftersom jag kommer få snooza själv de närmaste två veckorna. Men fine, som jag skrev i morse planerar jag att ta igen alla förlorade steg medan han är borta.
  När jag väntade på tunnelbanan passade jag på att ringa mamma, berättade om det gigantiska påskägget och att jag bestämt mig för att inte äta av det. Börjar jag så kan jag inte sluta och jag mår dåligt av för mycket socker. Bra tyckte mamma och förslog att jag bestämmer mig för att jag får ta några bitar när jag är på väg hem, inte tidigare.
   Kom till jobbet och gick raka vägen fram till ägget.. men bara för att kolla. Ser att det bara är lite bottenskrap kvar, alla äckliga påskgodisar ni vet. Sidospår... Varför är påskgodisar alltid så funky? Som att det legat mellan soffdynorna i 1 år (kan jag tänka mig).
  I alla fall.. Jag tog ingen godis då. Men sen skrev Thomas och frågade om jag ville gå på lunch, jag svarade ja och när? Han svarade inte.. jag väntade och väntade, blev hungrigare och hungrigare. Tillslut hade jag visst tagit en godis, och en till, och en till. Sen gick vi och åt en ceasarsallad, Thomas sa att jag behövde äta upp mig lite.. jag tog hans ord på fullaste allvar och har ätit godis sen jag kom tillbaka. Har man noll karaktär hjälper det inte att det bara är äckligt godis kvar. Om sanningen ska fram har jag pausat för att hämta godis under tiden jag skrivit detta.
 
Jag kanske ska göra som Jools i Cougar Town.. hålla en bit i munnen 3 sekunder och sen spotta ut den? Nää, det är inte min stil.. allt eller inget ;)


Kommentarer
Postat av: Malin

haha men det är du värd gumman! Jag tyckte ju att du såg lite mager ut häromdagen.. Själv var jag och handlade påskgodis till min familj som kommer imorn..skulle bara ta några bitar själv ikväll..Nu är det bara 1/3kvar..lika bra att äta upp det me, annars kommer de ju tycka att jag snålat med godiset imorn!

2010-04-02 @ 19:53:14
URL: http://malincante.blogspot.com
Postat av: Åsa

Du skriver så underbart roligt! Jag och M bara skrattar här. :D

2010-04-03 @ 09:28:10
URL: http://livslust.bloggproffs.se/
Postat av: Camilla

Haha jadu Malin, kör på! du kan ju ringa och säga att du glömde köpa med godis och fråga om dom kan fixa det?



Tack Åsa, vad glad jag blir :)

2010-04-03 @ 10:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0