Några lugnande ord.. eller?

Ikväll har jag haft glädjen att chatta med min älskling i en hel timme. Det var helt underbart, men det fick mig inte att sakna honom mindre direkt :P.

Han befann sig till mitt förtret i Bangkok. Jag uttryckte noga min oro över alla uppror man ser på nyheterna. Enligt J är allt uppförstorat, han förklarade att rödskjortorna är jättetrevliga och att det endast är i vissa kvarter det är bråkigt.. så det var bara att försöka hålla sig därifrån. Happ, vad bra.. hmm :P

För övrigt var shoppingutbudet inte alls vad han väntat sig.. tror det handlar lite om att han föredrar äkta vara och att gå i fräscha, välorganiserade butiker. Men på Fredag skulle dom till något stort shoppingcenter så han höll tummarna för att det kanske skulle vara något. Han har klarat sig från infektion i tatueringssåret och matförgiftning, inte har han hunnit bränna sig speciellt i solen heller. Det hade varit ca 40grader varmt varje dag, och människan har inte badat 1 enda gång.. bara doppat fötterna. Så jag behöver i alla fall inte oroa mig över att han ska simma flera km till någon slags öde ö ala the beach.

Han berättade att han var den enda som åt riktigt stark mat, inte ens de thailändare han träffat gillar det speciellt mycket.. oväntat. Maten han ätit har kostat ca 20 bhat/maträtt, 100 bhat = 25kr, så han har inga problem att hålla sig under budget. Igår hade han fått en två timmar lång thaimassage, jag frågade om det inkluderade ”happy ending” ;), men det hävdade han bestämt att det inte gjort… han hade dock fått en del snuskiga inviter lite här och var som han artigt fått avböja. Men han sa att alla var snälla och trevliga så det var bara att inte bry sig ;)

Imorgon bitti kommer dom ta bussen till Hua hin för att fira det Thailändska nyåret. Dom kommer möta upp en annan kompis som kommer över från Australien, sen fira med party barbeque och vattenkrig?! Han fick några enkla förhållningsregler att följa..

-          Solskyddsfaktor på

-          Max, 8 öl.. max (fick sedan veta av Thomas att det finns 1-liters Singha.. :P)

-          Hålla sig till sina vänner

-          Hålla sig borta från suspekta främlingar

-          Inga smällare eller raketer

-          Höra av sig dagen efter så jag vet att han är ok

Sist men inte minst berättade han att han gjort två tatueringar och inte en när han besökte templet… det ska bli så himla spännande att se. Han hade inga bilder på den datorn han för tillfället satt vid så han kunde inte skicka över några.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0