Singeltjejer, se hit..

Här har ni en mångsidig manboy med hjärtat på rätta stället.  Han har den ovanliga förmånen att vara både tekniskt och socialt begåvad, lyckas alltid få även den torraste bollen att blomma ut. Att vara hjälpsam och generös  mot sina vänner är en självklarhet, han drar sig inte för att bjuda laget runt i baren.. vilket han ofta finansierar med Jack Vegas. Han roar ofta sin omgivning med råa och vulgära skämt och kan säga vad som helst utan att andra tar illa vid sig.. lite rosiga kinder är dock något man får räkna med ibland. Thomas med 3 ord: hilarious, delirious and sometimes serious.


För att du ska veta att du passar för Thomas vill jag att du sätter dig in i följande scenario, svarar du rätt på frågan är du en lämplig kandidat.  


Du är ute och festar med två goda vänner, livet leker och du känner dig på topp. Ni har bestämt att båda vännerna ska övernatta hemma hos dig när morgonen gryr, 1 av vännerna blir dock lite slirig och vill åka hem innan. Du lämnar ifrån dig nycklarna till lägenheten och partar vidare med den andra vännen. Framåt småtimmarna börjar det dra ihop sig för hemfärd så ni hoppar på pendeltåget, 20 minuter senare är ni framme och försöker ringa den 3é vännen. Ni ringer och ringer, vännen är rejält packad och sover djupt. Ni börjar tokknacka på dörren, efter en del tjo och stim har ni väckt upp flera grannar. En aggressiv grannfarbror kommer ut med rök bolmandes ur öronen  ”nu håller ni käften och drar här ifrån”, ”men, jag bor här och kommer inte in”, ”det skiter jag i, ta ert pick och pack och stick.. NU”.


Vad gör du…

A) Säger åt gubbjäveln att pysa tillbaka in till sig och plugga in öronpropparna.

B) Drar hem till den andra vännen och sover där.

C) Tar en Taxi in till stan och bestämmer dig för att checka in på Radison. Det visar sig att dom bara  en juniorsvit kvar .. Äh, man lever bara 1 gång tänker du och drar fram visakortet.

 

Rätt svar finner du längst ner på sidan..

 

Stämde alternativ C bäst in på dig? Grattis, du kan vara Thomas blivande fru


Kommentarer
Postat av: Samira

Haha, jag läste inlägget högt för Jakob. Han visade sig visst vara thomas blivande enligt ditt lilla test. Hahaha!!Det var ju inte bra för mig.. =)

2010-04-04 @ 21:34:23
URL: http://samiris.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det förvånar mig inte. Bröderna bus :P

2010-04-04 @ 23:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0