Ett litet inlägg

Som jag skrev igår har jag inte velat uppdatera här för jag har kännt mig lite negativ. Och idag skulle jag verkligen kunna gå lös och gnälla alla sönder och samman.. men det ska jag inte ;) Imorse mådde jag nämligen skit, fysiskt alltså. Ska inte gå in på några otrevliga detaljer, men jobbet var inte att tänka på. Nu känns det bättre.

Det här inlägget är till Jörgen, han säger att min blogg gör honom glad där borta.. fast samtidigt lite ledsen eftersom han får ännu mer hemlängtan. Vi chattar just precis nu, han säger att han ätit sushi-donuts. Jag visste inte att det fanns något som ens hette så, men det var gott tydligen. Att äta middag halv 1 på natten är tydligen normalt där, och dom äter bara hämtmat.. det är nästan billigare en att handla i affärerna. 

Något som verkligen håller mitt humör uppe är den underbara boken jag läser just nu, The Host. Innan jag började läsa var jag skeptisk, går man efter baksidan verkar den lite märklig. Men efter en liiite seg start älskar jag den :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Det är klart att du ska gnälla om du behöver, det är skönt att skriva av sig. Kram!

2010-04-21 @ 08:30:02
URL: http://livslust.bloggproffs.se
Postat av: Madde

Vad kul att du gillar boken! Jag är dock inte förvånad, den är ju helt underbar. Jag förstår att du tyckte att den var seg och mysko i början, jag och Micke kände precis likadant!

2010-04-22 @ 20:56:35
URL: http://trollfjasco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0