Tillbaka från infomötet

Nu är jag officiellt student. Det känns bra!

Vi blev uppdelade i två grupper, den ena var för dom som skulle läsa matte eller biologi. Den andra var för övriga ämnen. Vi var tre st i min grupp. Jag, snyggerik och palestinatjejen (hon hade pallesjal). Snyggerik såg ut som att han precis kommit hem från lumpen.

Till min stora glädje upptäckte jag att min grupp fick Janne (studievägledaren) som ansvarig. Denna underbara skåning i sina bästa år! Man märker verkligen att han älskar sitt jobb. Snyggerik hade inte fattat att vi skulle följa efter när Janne kom och hämtade oss, så Janne gick och letade reda på honom.

Som jag skrev i förra inlägget har ju mitt papper med inloggningsuppgifter kommit bort. Janne frågade "har ni fått hem ett papper och en broschyr i brevlådan", jag frös till is av skam. Snyggerik och palestinatjejen skakade bara på huvudet, puh tänkte jag och skakade lättat på huvudet jag med.

Allt gick i alla fall bra, Janne berättade vart vi skulle klicka och vi klickade, snyggerik var hela tiden steget före. Skrytmåns. Jag drog några skämt i stil med "redan mönsterelev" osv, ingen skrattade.

På hemvägen blev det så att jag och snyggerik tog sällskap. Han ska läsa samhällskunskap, är 20 år och var lika oflitig som mig i skolan. Han berättade att han var påväg till gymmet. Skämdes över att jag inte tränat sedan oktober, sa att jag brukar jogga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0