Några tusenlappar senare..

Nej, någon billig historia blev det då inte. Men blev jag fin då? jovars.. men 1600kr fin? Nja..

Det blev att köra den naturella looken, jag känner inte att jag vill behöva underhålla något avancerat den närmaste tiden. Men det är skönt att få fräscha toppar och jämn färg i håret. Mellan tiden jag hade hos tandis och den på salongen svepte jag en smoothie eftersom jag hade hunnit bli hungrig, sen när jag satt med färg i håret fick jag en latte. Så när det väl blev dags för den efterlängtade hårtvätten med hårbottenmassage hade jag hunnit bli akut kissnödig, jag vågade inte säga till så det blev en flopp. Hon var dessutom ganska dålig på det, tidigare har jag haft en annan tjej som är mycket bättre.

Sen skulle jag ju på jakt efter den där primern. Letade och letade inne på Kicks men hittade den inte, inte heller på Åhlens. Tillslut kom det fram en tjej och frågade om jag behövde hjälp. Övervägde några sekunder innan jag sa ja, det kan ju liksom bara sluta på ett sätt... fick med mig en dubbelt så dyr primer från Kanebo..

På Bodyshop följde jag i alla fall ursprungsplanen :). Sen hittade jag en sommarjacka på Lindex, hade 30% på ett valfritt plagg där!

Mina inköp plus en massa prover.. Vad jag spenderat totalt idag låter jag bli att forska närmare i :p


Håret visar jag sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0