Bye James

Nu har vi varit och lämnat av James vid flygbussarna. Det kändes så himla tråkigt, det har varit så kul att ha honom här och det känns som vi skrattat konstant hela helgen. Han är verkligen en av dom trevligaste människor vi träffat, och vi känner väldigt många trevliga människor :) Som tur är stannar Petter en dag till, och han är också en extremt trevlig människa!

Trevligt igår hade vi också. Fick dock vänta 3 timmar på ett bord. Det var helt galet. Sista timmen var värst, då trodde vi verkligen att det var vår tur när som helst. Dom har en tavla där dom skriver upp allas namn och hur stort sällskapet är, sen ser man hur dom stryker för alla namnen och hur det kryper närmare. Problemet var att dom passerade vårt namn och gick vidare eftersom dom fick flera lediga tvåmannabord före, och vi var ju fler. Oerhört frustrerande, men värt i slutändan.

Efteråt gick vi till en pub och tog en öl. Vi var dock så mätta efter middagen att den knappt gick ner, så det blev hemgång efter det. Ingen var sugen på att dra vidare, film i soffan var mycket mer lockande. Jag somnade såklart efter halva filmen, men det var mysigt i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0