Break

Nu har jag pratat med byggledaren och nu är det försent att göra några som helst förändringar gällande toaletten, eftersom J godkände i fredags. Jag lät honom veta att jag inte tyckte att vi fått tillräckligt med information innan och att det var dåligt att det inte gick att lita på tillvalslistan som dom tagit fram. Han tyckte att det var tråkigt men skyllde på föreningen.

Sen gjorde jag klart för honom att han ska ringa mig i fortsättningen och inte till J, vilket jag känner var fånigt såhär i efterhand. J är ju lika kapabel som mig att ta vettiga beslut rörande lägenheten, jag hade förmodligen kommit fram till samma slutsats. Det handlar om mitt kontrollbehov, har jag gjort det själv vet jag att det blir rätt liksom ;).

Det var faktiskt lite skönt att det inte gick att ändra på något, då slapp jag ta det ångestladdade beslutet. Nu är det bara att gilla läget och gå vidare, hur som helst kommer det ju inte bli sämre en vad det var innan. Och att kunna sitta på toa och duscha samtidigt kanske är guld värt en stressig morgon, haha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0