Smack

Igår när jag och Jörgen kom hem till M försökte jag blogga från mobilen. Jag skrev ett långt inlägg i säkert 10 min om hur vi hade haft det och så vips stängdes sidan ner och jag fick börja om från början. Andra gången hände exakt samma sak, jag blev vansinnig och skrek åt mobilfan att den bara var en överreklamerad godbit som inte förtjänade alla fina rekommendationer den fått av diverse inflytelserika bla blup.

Jag höll den alldeles för hårt, dunkade den i soffan och ÅÅÅÅade genom hårt sammanbitna tänder. Efteråt fick jag be om ursäkt och polera den lite med glasögonputsduken och erkänna att det hela var ett missförstånd som bottnar i min okunskap. Jag får skylla mig själv när skaffar en mobil som är smartare än mig.

Det jag skulle berätta från början var i alla fall hur bra vi hade det på hotellet och vad värt det var att få en god natts sömn, vägg i vägg med ett fungerande badrum. Supermysigt och lyxigt var det och vi nöjt varje sekund, kul hade vi också. Jag och J älskar varandras sällskap mer än något, så länge vi är i en bekväm miljö! Så en hotellnatt är perfekt vardagslyx för oss :)

Jag fick dock en svår sockerchock av allt lösgodis..










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0