Att få tummen ur

Jag och J satt och såg på Arga snickaren nyss och förfasade oss, hur kan folk hamna i dessa situationer? Gud så oansvarigt att bara ta på sig en massa jobb och sen skjuta upp det i all evighet. Sen kom vi på oss själva.. Pappa var här och hjälpte oss renovera köket i februari, när han åkte var det bara lite mindre detaljer kvar att fixa, som vi kunde klara av själva. Bland annat så skulle vi sätta fast handtagen på våra gamla luckor som vi haft inne på lackering. Detta kom vi nu på att vi fortfarande inte gjort, fast luckorna har varit lackade hela sommaren och handtagen bara legat i ett skåp och väntat. Så vi reste oss ur soffan direkt och satte fart, och det blev klart i ett kick. Vi är alltså inte ett dugg bättre än människorna som är med i Arga snickaren, vi behövde också Anders för att få tummen ur :P

Och apropå ingenting så vill jag förklara varför jag inte bakar oftare. Äppelkakan jag gjorde igår är beräknad att räcka till 8 port. Vi delade upp den i 4 kvartar, sen åt vi en bit var direkt och en bit idag. Rent frosseri alltså. Men gott var det :)

Kommentarer
Postat av: sanna -saos.blogg.se

svar Ja blåbär är nog det bästa som finns nästan ^^ hihi.



gott med äppelkaka också! :)

2011-08-29 @ 23:43:51
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Cissi

klart man ska unna sig och visst är det svårt att få tummen ur och göra saker ibland, och sen när man väl gör det - så går det på 5 minuter och blir skitbra!



Har ju bara pluggat med barn så har inte så mycket att jämföra med... En del saker är definitivt lättare, som att vabba när det inte är obligatorsika moment, eller hämta tidigare, en del dagar iaf. Den här terminen har vi väldigt mycket obligatoriska moment och Emma sover inte i vagnen, så är svårt att ta med henne om hon är hängig. Och är bara en viss procent man får komplettera innan man måste göra om kursen..

Men förra terminen gick toppen, trots mycket sjukdomar. Tror att det beror mycket på vad man läser, om det är många andra föräldrar som förstår när man måste vabba eller om de flesta är precis från gymnasiet.

Mig passar det jättebra, man får vara fokuserad och ligga steget före så klarar man till och med vabbdagar.

Fördelarna uppväger för mig iaf.

Vad funderar du på att plugga?! ;)

2011-08-30 @ 10:27:50
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Haha här gör vi inte något förens vi måste :P Dålig självdisciplin kallas det :P



svar: Japp, det är de magiska orden :)



De här myggbetten e nog de värsta jag fått hitills, måste ha varit nån muterad myggjävel :S

2011-08-30 @ 10:47:39
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: My heavenly life - johanna

hahaha vi är likadana här, hopplöst sånt men så gott ;)

2011-08-30 @ 17:19:12
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0