Kräftskivan

Vi trotsade det dåliga vädret igår och satt ute till säkert 23, det var inga problem alls. Jättetrevligt, och gott var det, dom bästa kräftor jag ätit tror jag. Måste fråga svärmor vart hon hittade dom igen för nu har jag glömt bort. Framåt midnatt började det tokregna, så då gick vi upp till vinden och började rota i alla gamla bebiskläder istället. Hittade faktiskt riktigt mycket fint!

Dom är sådana linslusar i det här gänget, blir absolut inte obekväma när kameran kommer fram ;)



Nu är jag tillbaka hemma hos mina päron och har precis ätit lite frukost, mamma håller på att baka något slags LCHF bröd. Det är så praktiskt att mina och J´s föräldrar  bor så nära varandra, bara 5 min bort. Då kan vi åka emellan som vi vill. Det måste vara jobbigt när man har föräldrar i två olika städer och själva bor i en tredje.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vi har alla föräldrar precis där vi bor, eller 5-10 minuter med bil, på gott och ont.. Lite som den där gamla reklamen "här kommer lilla grannen" ibland.. men inte ett dugg svårt att få barnvakt! ;)



Härligt med kräftor och vad kul att hitta och kunna använda bebiskläder från när man själv var liten.. har försökt få upp mamma och pappa på vinden i snart 2 år för att hitta sånt.. men icke! ;)

2011-08-16 @ 10:49:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hihi kul med kräftskiva! =)=)

2011-08-16 @ 15:35:24
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så mysigt ni har det!

Ja det är besvärligt speciellt när man har skilda föräldrar så man har sina föräldrar i 3 städer och bor själv i en fjärde :P

2011-08-16 @ 16:46:35
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Osten där i bakgrunden är jag sugen på! =)



svar: Jo han är singel. Han var t.s med min tjejkompis tidigare :P

2011-08-17 @ 11:19:13
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Linda

Vilken lyx att få ha föräldrarna så nära, det är verkligen som du säger!

Själv så bor mina föräldrar ungefär 35 mil härifrån, H's föräldrar likaså, men är nog drygt 20 mil mellan våra föräldrar..så det blir lite jobbigt sen när liten tittar ut. Men men, inte så mycket att göra åt, kan ju inte tvinga dom att flytta ;)

2011-08-19 @ 11:29:53
URL: http://teoretisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0