Linssoppa med citron

Jag är ju en riktig soppälskare, och det här är en av dom bästa. Massor med grönsaker och i princip GRATIS att göra, speciellt den här tiden på året. Gör man en sats räcker det hur länge som helst (det krävs en stor kastrull). Jag brukar frysa in hälften, sen när jag tar fram den blir det nästan dubbelt så mycket igen eftersom den då koncentrerat sig och behöver spädas med vatten. En sjukt bra och grymt god soppa helt enkelt, dock inget för er som LCHF:ar.

Bilden är lånad från ica.se och receptet finns HÄR. Soppan på bilden ser mycket "bitigare" ut än vad den blir i verkligheten, min blir i alla fall ganska slät.



Nu ska vi smälta den här soppmiddagen med en film och bara mysa. Det är faktiskt J´s sista semesterdag idag så vi måste njuta. Tur att han snart får vara ledig igen, när bebis kommer :)

Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Åh så gott!

2011-08-21 @ 19:30:02
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: nevani gravid v34

Sv: Har inte haft lågt järnvärde tidigare och nu när jag vart noga med att ta tabletterna så tror jag inte att det är järnet som spökar.. Men samtidigt så vill jag inte tro att det är havandeskapsförgiftning heller men det kan det ju faktiskt vara.. :/ Usch..

2011-08-21 @ 20:29:21
URL: http://nevani.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Shit va gott det lät

2011-08-21 @ 23:00:44
URL: http://saratilling.se
Postat av: Fia- mamma till Edison

Ser jättegott ut, jag älskar soppor! Synd att jag inte kan äta linser annars skulle jag prova!

Hoppas du får en fin måndag! :)

2011-08-22 @ 10:23:17
URL: http://airyfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0