Lite gnäll innan läggdags

Imorgon ska jag och älsklingen på familjeutbildning så det blir en tidig kväll. Jag har dessutom mått kasst hela kvällen, började redan under eftermiddagen och sen har det bara blivit värre. Huvudet värker och jag är illamående, lite ont i kroppen också. Har testat att äta, druckit massor med vatten , tagit två alvedon och till och med plockat ur linserna. Inget hjälper.

Hoppas att jag bara är trött så jag inte håller på att bli sjuk eller något. Har sovit ganska illa ett tag så det vore inte så konstigt egentligen. Vaknar flera gånger per natt och behöver gå på toa. Somnar jag för djupt brukar jag vakna med någon slags kramp i blåsan, händer nästan varje natt och gör galet ont. Det är väl bara en tidsfråga innan jag vaknar och har pinkat på mig :P.

Kommentarer
Postat av: Emelie

krya på dig. och så hoppas vi att du sover bort de onda..

2011-08-22 @ 22:25:02
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du vet, ju närmare förlossningen desto besvärligare blir det att sova. Det är väl naturens sätt att förbereda en på sömnlösa nätter med en hungrig bebis. Men sjuk tycker jag du ska låta bli att bli! Kram, och krya på dig!

2011-08-22 @ 22:40:45
Postat av: Cissi

Krya på dig! Den där sista tiden vet jag inte hur många gånger jag gick upp per natt och fick liksom anstränga mig för att kissa... Svor varje gång över hur skönt det skulle bli att kissa på riktigt så fort bebis var ute!

Hoppas du fått sova lite och mår bättre idag...

2011-08-23 @ 07:37:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Babydjungeln - Jeanette

Hoppas du mår bättre idag och att "utbildningen" är givande

2011-08-23 @ 08:39:07
URL: http://www.babydjungeln.se
Postat av: Hanna

Hoppas du mår bättre idag vännen!! Kram

2011-08-23 @ 12:21:47
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: My heavenly life -Johanna

hur mycket än kroppen förbereder sig kan den väl få låta än vila ut innan förlossningen för efter lär det ju bli rätt svårt ;) kram på dej och hoppas att du slipper bli sjuk

2011-08-23 @ 19:03:20
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0