Apropå Julklappar..

Så kom faktiskt tomten till slut, närmare bestämt på juldagen. Väldigt stilig måste jag säga! Kom på det när jag började kolla igenom bilderna..


Vi har precis varit och handlat lite god mat till nyårsafton, som jag för övrigt trodde var imorgon tills alldeles precis nu. Skön insikt, det betyder att J är ledig även imorgon. Men jag blir lite oroad över den kokta hummern vi köpte ur fiskdisken, den blir väl inte dålig så snabbt? Vi ska köra lite plocktema på nyårsmaten, ost och kex och lite annat smått och gott.

Efterrätten skippar vi, det har blivit så mycket snask senaste veckan att jag känner mig förgiftad på riktigt. Kroppen blir ur balans av allt socker och salt. Känns lite som jag har nerverna utanpå, är stingslig och allmänt missnöjd. Vågar nästan säga att J lider av samma åkomma, vi har mest gått och muttrat på varandra hela dagen :P.


Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

ja helt otroligt hur livet kan förändras så fort :)

2011-12-29 @ 16:43:36
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi kände lika inför efterrätt så för oss blir de en smarrig fruktsallad :-)

2011-12-29 @ 17:00:43
URL: http://oliverspock.blogg.se/
Postat av: Caroline Lias mamma

Ja de va så värt fynden, men inte hysterin! Vi va inne så pass tidigt, då va de helt okej, men när kl börja närma sig 14-15 då märkte man att folk börja sluta från jobbet då blev de sjukt mkt människor överallt

2011-12-29 @ 17:16:10
URL: http://carolineaf.blogg.se/
Postat av: FELICITOUS

så söt liten vovve :)

2011-12-29 @ 19:29:19
URL: http://felicitous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0