Busigt besök

Nu har Anni och Douglas varit här och fikat, det var jättetrevligt. Här var det lika knapert på fikafronten som vanligt, men som tur var hade Anni med sig hembakade lussekatter!

Douglas var ett riktigt litet yrväder, precis som man ska vara när man är 2år. Men jag kunde ana lite hur det skulle kännas att ha en bebis OCH en tvååring, som så många faktiskt har. Det måste vara riktigt intensivt. Hur gör man om bebisen är vaken på nätterna och tvååringen på dagarna? Kan i och för sig tänka mig att man ser till att bebisen får lite andra rutiner om så är fallet, annars borde det ju bli ohållbart. Sen kanske man fått in snitsen med att ha en liten bebis om det är andra barnet.

Jag censurerar Douglas eftersom jag inte kan kolla med hans föräldrar att det är ok att lägga upp bilden.

Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Tack, vad gullig du är!

2011-12-10 @ 18:40:20
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Jennie-Inredningsglad småbarnsmamma

Signe skulle precis bli 18 månader när lillebrorsan kom.Jodå det är ganska fartfyllt men underbart! Har ju bägge barnen hemma på heltid med så att så mycket sömn på dagen blir det inte för min del men jag och min man delar både på nätter och sovmornar så man är utvilad ändå..Annars får man sova ifatt när tillfälle ges =) Sen som sagt har vi ju en del rutiner med..



Ha en fin kväll!

2011-12-10 @ 19:32:31
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Cissi

Måste vara jätteintensivt.. Kan tycka att många dagar är intensivt att få ihop vardagen med Emma... ;)

2011-12-10 @ 22:13:01
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Iven

Ja det var riktigt skönt att få klippa sig lite! :) om du inte vill ge ersättning så kan man annars pumpa ur o frysa in, så slipper man ge ersättning. :)

2011-12-11 @ 12:35:43
URL: http://iven.blogg.se/
Postat av: malin

Trodde också det innan att det skulle bli intensivt med två barn, men precis som det är att gå ifrån inga barn till ett barn så är det samma, man växer ju in i det nästan direkt. När vi kom hem med Svea från bb kändes det som jag alltid varit mamma, och nu när vi kom hem med olle kändes det som jag alltid varit tvåbarnsmamma.. för en tvillingmamma tex. Finns det ju inga konstigheter alls, medan en annan undrar hur dom överlever..

2011-12-13 @ 16:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0