Fredagskvällen

Igår kväll får bli idag förmiddag, så blir det ibland. Jag skulle kunna skylla på att läget aldrig dök upp, men egentligen var det nog bara blogglusten som lyste med sin frånvaro. Det har varit så hela veckan om jag ska vara ärlig, förmodligen för att jag sovit för lite. Jag skulle kunna ta en paus och vänta på att lusten kommer tillbaka, men då blir det svårt att komma igång när den väl gör det istället. Ni får stå ut med lite halvdant istället.

Gårdagskvällen var det ja... Jag fick faktiskt en hel del julklappsshopping gjord, alla utom 1 är nu fixade. Jag gjorde det enkelt för mig och klickade, lyckades faktiskt hitta många på en och samma nätbutik. Men det betyder inte att jag inte är nöjd, för det är jag! Vi köpte en riktigt bra grej till oss alla 3 tillsammans som jag kan visa sen. Resten är hemligt!

Lilleman var jättemammig igen, men nöjd så länge han fick sitta hos mig. Skönt det, för jag själv var ungefär lika trött som bilden ger sken av.


Stackars pappan fick inte mysa något alls. Men jag vill faktiskt minnas att det var tvärt om i början. Då dög jag bara så länge han var hungrig ;)

Kommentarer
Postat av: Erica

SV: Ja det är skönt, men samtidigt har allt gått lite väl snabbt:P Men bättre det kanske?

Och jag är lite avis på er faktiskt, haha. Vill ju ha min lilla här nu.



Va fina ni är!



2011-12-10 @ 12:30:16
URL: http://ericanygrenbackman.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej! Jag skriver om min LKG, läs & kommentera gärna!

http://idahtt.blogg.se/category/lkg.html

2011-12-10 @ 13:45:25
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: anna - gustavs mamma

Skönt att kunna nätshoppa när man inte kommer ut som man vill alla dagar! Vi har bara börjat lite smått, väntar in mannen som rumt till staterna, kanske han hittat något bra där? :)



Tycker du ser fräsch ut trots sömnbrist! Sedan jag åkte hem till mina föräldrar har Gustav inte alls sovit som han brukar, vi är så bortskämda! Är helt slut nu när man måste vara uppe någon timma på natten!

2011-12-10 @ 13:54:56
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: fia

så var det när cornelia föddes, direkt när hon pluppat ut. så låg hon på mitt bröst å skrek o skrek, o när dom skulle sy mig tog johan henne och hon blev tyst dierkt.. helt otroligt:D

2011-12-10 @ 15:13:13
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0